2 kasım 2007 öylemesine işte zirvesi

0 /
independence
2 kasim 2007 tarihinde gercekle$ecek olan oylemesine bir zirvedir.

katilimcilari da yazayim bilginiz olsun.

independence
angelus
nakantakolamika
onununkoru
raiden
gulibik(belki)
armour(belki)
nick nicki nickince

$imdilik boyle.dedigim gibi oylemesine yapilan ayakustu bir zirve olacagindan oturu uzun uzadiya bir planlama yapilmadi.katilacak olanlar nicklerini buraya yazarlar.


saat 19:30 da taksim istiklal caddesinde ucan ev’de gercekle$ecek.ucan ev, istiklal caddesindeki benetton magazasina sirtinizi dayadiginizda kar$iniza sikan ilk sokakta, sol kolda 2. katta bir yer.tabelasini gorursunuz zaten.
onununkoru
canı sıkılan jedinin naapsak da bi şekil yapıp eğlensek deyip herkesi çağırdıktan sonra gelmeyip bize kıçıyla güleceği zirvedir.
instrument
bütün zirveleri hafta içi yopıyor olmalarından ötürü yazın tanıdığım sözlük kullanıcıları dışında kimseyle tanışma fırsatı yakalayamıyorum. üzülüyorum dolayısıyla. şu listede belki gelecek olanların da kesin gelebilecekleri bir haftasonuna ertelense dediğim zirvedir şu an için.
schenardi
bi aksilik olmazsa iş sonrası uğramak isteyeceğim ama an itibariyle işsiz olmam münasebetiyle bunu gerçekleştiremeyeceğim zirve. e o halde ben de uğramakla yetinmem kalkar gelir yerleşirim gibi sanırım ama bakalım zaman neyi gösterecek.
armour
az önce şahit olduğum kadarıyla angelus’un kendi kendine gelin güvey olduğu zirve. ayrıca kişilik bölünmesine de örnek teşkil eder.

http://tinyurl.com/2cftql
independence
hemen daha saat erkenken katilamayacagimi, ben katilmayinca onununkoru ile nakantakolamika’nin "sensiz zirvenin ta a.k." diyerekten katilmayacagi, gulibik’in geli$inin daha dunden yalan olmasi vs..


ama mazeretimiz var.feci gribiz super hastayiz, oyle boyle degil.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol