pkk nın eylemlerine ara vermesi

independence
talabani efendinin soyledigine gore bu ak$am itibari ile pkk ismi ile anilan suru, eylemlerine bir sure ara verecekmi$.

bir kac bin iri yari di$leri olan suruyu muattap alip buna gore hareket edecek olan bir turk yetkilisi de varsa yaziklar olsun ve hatta bu soylem sebebi ile sinir otesi harekati da geciktirecek yahut tezkereyi kullanmayacak olan birileri varsa soyleyeceklerim sozluk kurallarini cok a$ar.o yuzden susayim ben.
sepulturk
eğer cumhurun başkanı olan abdullah gül biraz dediklerinin arkasında duran bir insansa dün dediği "bunlar benim muhattabım değil" cümlesini bu olaya nasıl yansıtacaktır merak duyuyorum.
pinhan
biraz sagduyu ile yaklasilmsi gerekildigini dusundugum durumdur. tamam onlari muhattap almiyoruz ama siz ne derseniz deyin yalancilar biz yapacagimizi yapariz gibi bir karsilik vermek de onlari ajite ederek islerin kizismasina neden olacaktir. temennim olarak umarim gerceklesir diyebilecegim bir durumdur; ancak boyle bile olsa yapilanin cezasini cekeceklerdir.
downinahole
abd nin bizimkilere bir kaç gün bekleyin serzenişinin muhtemel yansımalarından biri olabilir. hainlerin fiks taktiğidir. eylemsizlikmiş, ateş kesmiş artık her türlü şaklabanlığa başvurmaktadırlar.
armour
yine bir sabah uyanacağız televizyonu açacağız ve:


"dün gece çıkan çatışma sonucu teröre 12 şehit daha verdik!"


nasıl olur talabani öyle dememişti ama söz vermişti bize???

allahım şu hayatta talabani’ye de güvenemedikten sonra kime güvenicez biz!?
fastjunkie
talo baba demişse doğrudur. ne de olsa binlerce yıllık halk kardeşliğimiz var sağolsun. asla bizi yüzüstü bırakmaz kardeşlerimiz. canlarımız.
nickmickyock
abd ve diğer bilimum avrupa ülkelerinden silah teçhizat ve erzak takviyesi almak için tek taraflı verdikleri bir moladır bu. bizimkilerdeki basiretsizliğe de bakınız ki sanki voleybol oynuyoruz hala bekliyoruz, bekliyoruz, bekliyoruz...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol