ak parti parayla kazandi

chavez
chp lideri ak parti’nin aldığı yüzde 47 oyun kaynağını buldu. nedeni şu;
partisinin grup toplantısında konuşan chp lideri deniz baykal’ın gündeminde ak parti vardı. genel seçimleri değerlendiren baykal, ak parti’nin seçimleri parayla kazandığını öne sürdü.

seçimin çok tartışılacağını savunan baykal, "para hükümdarlığı altında bir seçim gerçekleştirildiğini, karanlık kaynakların seçimde kullanıldığını" iddia etti.

chp lideri baykal, "22 temmuz’da paranın hükümranlığı hüküm sürmüştür. bunda sadece kamu kaynaklarının kullanılmasından söz etmiyorum. ciddi şekilde ekonomik kaynaklar kullanılmıştır. şimdiye kadar hiç bir seçimde kamu kaynakları bu kadar hunharca ve gaddarca seferber edilmemiştir" dedi.

din seçim için kullanıldı
paranın demokrasiyi yozlaştıracağını kaydeden baykal, "yanlış kullanılan para, kaynağı belirsiz para, çok para, seçmenin iradesini almaya yönelik para demokrasiyi kokuşturur, yozlaştırır. bu olmuştur" dedi.

baykal, seçimlerde geride kalan seçimlerde dinin de siyasi tercihi yönlendirmek için kullanıldığını iddia etti. baykal, "hiçbir seçimde bu kadar din, vatandaşın oyunu etkilemek için kullanılmadı. cumhurbaşkanının niteliği dini konumuyla tarif edilerek oy istendi" diye konuştu.
kaynak: internethaber

parti içi muhalefet suçlu, ak parti suçlu, mhp suçlu, ilhan selçuk suçlu, halk suçlu, o suçlu, bu suçlu...
bir tek sen masumsun şu siyaset sahnesinde.
bari sus konuşma..
konuşma ki adam sansınlar...
tabi hala tanımayanlar varsa...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol