dünyayı bilgi sözlük ten ibaret sanmak

independence
ya$adigimiz, duydugumuz, hissettigimiz ve ozumsedigimiz her $eyi bilgi sozluk ile butunle$tirmek, guncel olarak olan biten her $eyi bilgi sozluk’ten ogrenmek sonucunda meydana gelen du$unce.

oysa dunya bilgi sozluk’ten ibaret degilmi$.dun ogrendim.yolda yuruyen enfes sari$in ye$il gozlu bir hatunun yanina boburlene boburlene "meraba bağyan, ben independence.bir $eyler icelim mi ha?" dedigimde "independinsinindasenindeamuagorumlannnn" dediginde aci gercekle kar$ila$tim.meger dunya bilgi sozluk’ten daha geni$ bir alana yayilmi$.yarin yetkilisi ile goru$up dunyayi satin almayi du$unuyorum.
angelus
indy bireyinden başka herhangi bir bireyin konu ile alakalı entry girmediği göz önüne alınarak bu yanılsamaya sadece ilgili kişinin düştüğünü hemen anlamaktayız. bu durumda kendisine soğuk bir soda, iki tane aspirin ve ardına kadar açılmış pencerenin yanında temiz bir hava tavsiye ediyoruz.

ps: evet sepulturk kişisi de bi entry girmiş ama entryden başka her şeye benzemiş.
timmytheturtle
insanlaı entry sayılarına gore deger bıcıldıgının anlasıldıgı andır.hic artı oy alamamıs ınsanları yuzlerınden tanıyıp onlardan bucak bucak kacmaktır.
sarkilarbircigligasiginmaksasimdi
yanlış bir görüş olsa gerek.ne dünya bilgi sözlük’ten ibarettir ne de bilgi sözlük kocaman bir dünyadır.dünya zaten tek bir şeyden ibaret olamaz,olmamalı da.öğrenmenin yaşı yoktur,ağaç yaş iken eğilir,falan filan... dünya yuvarlak olsaydı delikanlı olurdu ama.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol