utorrent

0 /
independence
yakla$ik 100kb lik boyutlu bir torrent qownload clienti.makineyi hic yormamasi ile unludur.henuz denemedim bu sebeple i$leyi$inin superligi yahut boklugu konusunda bilgi veremiyorum.

http://www.utorrent.com/
independence
azureus’un 45kb/s ile indirdigi dosyayi 107kb/s ile indirmesi ve azureus’un harcadigi ramin ortalama be$te birini harcamasi sebebi ile gonullerin sultani evimizin digeri ko$eba$i minderi olan programlarimizdandir.

sevelim kendisini, koruyalim.
independence
103kb/s ile 2.23gb lik rome total war indirirken kendisine hayir dualari edilen minik program.makineyi kasmaz, baglantiyi yava$latmaz, anlatmakla bitmez.flashget dahil hemen hemen tum download & torrent programlarini kullanmi$ bir insan evladi olarak soyleyebilecegim tek $ey olmasi gerektigi gibi olan nadir programlardandir.
rdm
kesinlikle olması gerektiği gibi olan program. zerre kadar kasmaz makinayı, modemden portlarını açın, doğru torrentleri bulun çatır çatır indirir banamısın demez.
independence
dizileri filmleri 1mbit baglantiyla ortalama 100kb ile indirten kutsal program.kutsal evet.lost’un yeni cikan bolumunu max 35kb/s ile indirdi ama olsun, her halukarda affedilir bir hataydi.
independence
iki kucuk ipucu vereyim bu programla alakali.

1-torrentleri en ust sag ko$ede bulunan kutucuk yardimi ile de bulabiliyorsunuz.youtorrent’in son yaptigi ibnelikten sonra son derece faydali bir ozellik haline geldi.

2-upload hizinizi 5kb/s ye cekin, download hizinizin e$ek gibi arttigini goreceksiniz.ayrica bandwitch limitinizi de high a cikartin.

edit:eger indireceginiz $eyin en kisa zamanda inmesini istiyorsaniz da utorrent download yaparken bir ba$ka $ey indirmeyin, youporn’dan falan porno izlemeyin, kar$i tarafa webcam acip sanal seks yapmayin.indirme hizini bolmeyin, akilli olun.
k4rt4l
bi bilgisayarın olmassa olmazlarından.bu programla sadece film değil aynı zamanda grupların full diskografilerini ve konser videolarınıda indirebilirsiniz.(ben metal gruplarınınkini indiriyorum,diğerleride vardır elbet.)
independence
turk telekom tarafindan kapisina kilit vurulan yerlerden elde edilen torrentlerle download yapamazsiniz, saf olmayin.once dns degi$tirin sonra download yapin.
independence
bilgisayari ve interneti olan her insan evladinin makinesinde bulunmasi zaruri olmasi gereken program. hayat kurtarir desem abartmi$ olurum evet ama hayat kurtarir i$te. geceden basarsin download tu$una, sabah kalktiginda artik lost mu indirdin, prison break mi indirdin, stargate atlantis mi indirdin, her ne indirdiysen o sezon elinin altinda izlemeye hazirdir. super hizli, aksaksiz, olmasi gerektigi gibi olan cok nadir programlardan.

bu programi ben yazmi$ olsaydim yok mu ya, tanesini 50$ dan satardim vallahi. millet de kapi$ kapi$ alirdi boyle bir programi.
independence
makineyi kasmamasi ile alakali yere goge sigdiramiyordum bu programi en ba$indan beri. oysa son 3 gundur ne hikmetse makinenin, daha dogrusu internet baglantisinin tam anlami ile agzina sicti atti. in$allah gecici bir $eydir.
independence
sitesine hackerler sizmi$ ve sisteme sahte bir antivirus programi yuklemi$ler. 1,5 saatlik bir zaman diliminde site yetkilileri durumu ancak farketmi$ler ancak bu zaman diliminde bu programi indiren herkes makinesine virus yuklemi$ oldu. $u dakikalarda sitenin eski guvenligi yerine gelmi$. aman diyim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol