yalakaların sözlükteki varlığını kabullenmek

ali biberon
her yazarın kabullenmesi gereken gerçek. öyle ki; artık sözlüklerde yalaka değilseniz uzun ömürlü olamıyorsunuz. hakkınızda girilen iki -üç entry ve açtığınız üç-dört başlıktan sonra hemen atılırsanız hiç şaşırmayın. sözlüklerde uzun ömürlü kalmanın, sataşmanın, sataştıkça var olmanın yolu " yalaklık " tan geçer.

yalakaların sözlükteki varlığını kabullenemeyen insanlar, maalesef aramızdan, aralarımızdan kayıp gitmektedir. bu sözlükler için büyük bir ayıp, büyük bir sorundur.

peki yalakaların sözlükteki varlığını kabullenen yalakalar? onlar ne yapıyor şimdi? onlar ise sadece birilerinin, hedefledikleri birilerinin başlık açmasını bekliyor, tetiklteler.. başlık açılsın, nişan alıp, ateş edecekler.

" beni kurşunla öldüremezsiniz ama ben sizi kelimelerimle öldürebilirim " felsefesini benimsemiş olan her sözlük yazarı, yalakları yok edene kadar sözlükte kalmaya yeminlidirler. onlar kendilerini biliyorlar.
sevmiyorum seni gaye
ağzında biberonla entry girenlerin varlığını kabul etmek kadar normaldir. perihan mağden okuyup süslü kelimelerle duygusal entryler kasıp, arkasından sağa sola saldırarak nereye varmaya çalışılır bilinmez, umulan ise bunlara pabuç bırakacakların sayısının azlığıdır
(bkz: ohş)
(bkz: sinir)
(bkz: sabır)
freagl dreams
bu yalakalar çoğu zaman gizlidirler, eleştirilerinde bile yalıyorlardır. ki zemindeki kayganlık gözden kaçmaz evet bu ve bunun gibileri kabullenelim, dışlamayalım allah’ta ona bu meziyeti bağışlamış.

ekleme:"ben yakında gidersem sebebi budur" demeye çalışılan ironi saklanmış güdümlü açıklamadır aslen.. "geriye kalanlar yalakadır" manasınada gelebilir. tabi biraz daha üsteleyip aranıza alırsanızda mosmor bir göt olarak aranızda yaşayacak ve önermesi çürüyecektir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol