bütün gün denizde deve güreşi yapan erkekler

kekec
tatil günlerini denizde geçirmek istediği ile 7-8 kişi toplanıp denize giderler... bütün gün suda deve güreşi yaparlar, sahilde birbirlerini kovalayıp altta kalanın canı çıksın oyunu oynarlar ayrıca bütün gün sahildeki bikinili kızları kesmeden yapamazlar...
onununkoru
bir de bunların es kaza yanlarına kız arkadaş alabilmiş olanları vardır ki onları izlemek daha bi eğlenceleridir. elemanlar kızları düşürcem diye çaktırmadan mıncıklarlar kızlarda daha çok mıncıklanmak için habire firikik verirler. (bkz: cilveleşen su aygırları)
nexus
bunları ilk gören yabancılar; suda evrimleşmiş, dört kollu, kıllı, genellikle bıyıklı ve "hobarey, hobarey" seklinde sesler çıkaran yeni bir canlı türü olarak değerlendirmişlerse de, daha sonra bilim dünyası bu tespite bir açıklık getirmiş ve söz konusu canlının türkiyede yurdum insanı (lat.-homo anatolicus) olarak bilindiğini belirtmişlerdir.(bkz: ota boka latince isimler bulmak)
hergele
hayatın tadını çıkaran has türk erkeğidir.entel dantel şeylere bulaşmadan denizin kumun güneşin tadını çıkarmaktır.ha çevredeki rahatsızmı oluyo? bakma kardeşim sende yap o zaman.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol