sözlükteki türk bayrağı

bgat
içinde bulunduğumuz bu anlamlı günün-yüzbinlerce insanın ellerindeki türk bayraklarını yükselttiği bu özel günün vesile olduğu bir güzellik. ayrıca bayrağımızın sözlüğe ne kadar da çok yakıştığının resmi olan görüntü.
myysteriouss
popülizm şeklinde yorumlanmasına afedersiniz götümle güldüğüm bayraktır. ev diyoruz buraya, herkes asmış bayraksız ev mi olurmuş? evimize bayrağımızı asmışızdır yarasındır hep kalsındır rahatsız olanlar ne gerenkkk varrr diyenler kusura bakmasındır.
nick nicki nickince
evet güzel olmuş da ben başka bir yere takıldım. atatürk sanki benim adres çubuğuma göz atıyormuş gibi geliyor bana, hani bakayım gençlik hangi sitelerde geziyor diye, o kötü oldu. kalkana kadar yakışıklı sitelerde olacağım atam!
independence
seneler once bu bayragi sozlukte sabitledigim zaman fa$ist olmakla, fa$izmi koruklemekle falan itham edilmi$tim. haddinden fazla ele$tiriye hedef olmu$tum sirf turkiye’de yayin yapan bir internet sitesinde turk bayragi var diye.

bugun bayrak ve benzeri degerlerin el ustunde tutulmasi gerekliligi cok daha net ortaya cikmi$ durumda sanirim. ke$ke siyasiler de benim seneler onceki öngörüme sahip olabilselerdi de memleketi fersah fersah pazarlamasalardi ba$kalarina.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol