ahu tuğba

independence
eski turk filmlerinde ortada fol yok yumurta yokken bir anda soyunuveren sari$in kadin.hani oyle ki filmde kocasi "bir bardak su verir misin hayatim" dese direk uzerindeki bornozu cikartivericek.o $ekildeydi.
reddy
peltektir kendisi,s’leri soyleyemez.mesele soyleyememesi degil de,filmlerindeki,peltekliginden kaynakli veya peltekliginin sonucu oldugu dudak hareketleriyle az guldurmedi insanlari.
independence
son zamanlarda medyanin verdigi gazla yeniden populer olmasina ugra$ilan kadin.populer olsun ki yeniden biri bizi bir $eyler yapiyor turu yari$malara malzeme ciksin.
ankakusu
gerek katildigi tv makinasinda gerekse beyaz showda ’gencliginizin kiymetini bilin, doyasiya yasayin’, ’ay ne guzelsin, guzelsiniz’ vari sozlerden baska bir sey bilmedigini gotermistir.

bir insan bu kadar mi yapmacik bu kadar mi itici olur? bu kadar yilisik ve civik olur?

zaten filmlerinin hicbirinide izlemem. o’na 80li yillarda cekilen filmlerin kurbani diyemem cunku her yonuyle bu kadin cok antipatik gorunuyor gozume.
muque
şu sıralar aydın kişisinin sabah programında akıllara durgunluk verecek, belkide kendi filmlerinde bile sergilemediği bir oyunculuk sergilemekte olan hatun.meriç erkan isminde gayet gereksiz bir şahsiyet her yayında ona yalvarmakta,"ahu,aşkım,bebeğim" nidalarıyla ağlamaktadır.ahu tuğba ise "erkek gibi kız" tavrıyla kendisine itirazlar etmekte,"düş yakamdan demektedir".en komiği ahu tuğba’nın bahçesinde çadır kuran meriç erkan’ın bir adet de kız kardeşi vardır o da bu yalandan ilşkiye karşı çıkmakta her gün ahu tuğba’yla tekme tokat girişmektedir.görümce adayımızın çadırı da ahu tuğba’nın bahçesindedir.bu rezilliği çözmek için yaklaşık 30 dk dayanıp izlemek yetiyor.kadınlar yine yine yine ekranlarda kendilerini aşağılamaya devam ediyorlar.tabii bunda banu alkan’ın inanılmaz yükselişi(!) nin payı da azımsanamaz.

(bkz: yeter)
satolina
son günlerde bazı sabah programlarında delikanlı hatun misyonunu üstlenmiş ve oynadıgı baş yapıtlarda genç kızlara " her buldugunuz gazoza , kolaya saldırmayın içine ilaç atmış olabilirler " gibi önemli bir mesajı aşılayan bagyandır, sahıstır, kişiliktir yada onun gibi bişeydir
independence
ekran adabi hic olmayan ya da ozellikle ekranlarda ilgi cekmek adina yapmadigini birakmayan, eski populeritesini yeniden yakalamak adina olmayacak programlarda olmayacak $eyler yapan, eskinin $ohreti gunumuzun medya tarafindan oyuncak yapilan ki$isi.

bu kadin katildigi programlarda reytingin du$tugunu hissettigi anda sesini yukselterek kar$isindaki ile kavga etmeye ba$lamasiyla unludur.ustelik bu stratejisini en yakin akrabalarinin bile zor durumlarindan faydalanmak adina bile olsa uygular.

ne utanmasi vardir ne de gururu.
independence
ne sanat anlaminda ne de karakter anlaminda be$ para etmez birisi. guzellik desen tek guzel tarafi saclaridir herhalde, ba$ka da elle tutulur bir tarafi yok. $u anda bir yari$ma programinda juri gorevinde izliyorum da kendisini, yazik bu milletin vermi$ oldugu payeye bunca senelerdir. bu insana mi star muamelesi yapildi bunca sene, buna $a$mak lazim i$te.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol