entrylerin sonuna artık nokta konulmaması

floydiandm
bu durum bence sözlüğün kalitesini düşürmektedir, ayrıca gözü de rahatsız etmektedir. ama sevgili bilgiç arkadaşlarımızın bu konuya dikkat edeceklerine gönülden inanıyorum.
maliyeci
eskiden böyle bir kural vardı. sonuna nokta konulmayan entryler, noktalama işaretlerine dikkat edilmeyen entrylerin düzeltilmesi istenirdi.olmazsa silinirdi.göze daha hoş gelirdi sözlüğü okumak.güzel günlerdi.
schumi
sinir eden durumdur. çok mu zor yav koy işte noktanı...

hayır, hiç mi okumuyonuz sözlüğe girince entryleri her entrynin sonunda nokta var, niye var diye bi sorar yav insan kendine...

ha kendine sordun cevap alamadın mı, akıllı ol butonu diye bi şey var, ha onu okumaya da mı üşeniyon, o zaman houston’dan sor birine.

"abi ben biraz malım, bu cümlelerin sonuna neden nokta konuluyor anlamadım, bi açıklar mısın" de can kurban...
capt it all
taviz vermenin daniskası. bugün nokta kadar basit bir şeyi koyamayan yazar, yarın tanım da yapmaz. bugün nokta konulmamasına ses çıkarmayan yöneticiler, yarın tanım yapılmamasına da birşey demez. 3 tane yazarın 5 tane entry için ağlamaması uğruna verilmemesi gereken büyük tavizdir cümle sonuna nokta koyulmaması.
melankomik
"uğraştığımız konuya bakın" diyerek güldüğüm, gülerken düşündüğüm, düşünürken üzüldüğüm konu, gözlem, sorun, vs.. eller uzayda koloni kurarken bizim asfaltlanan yollara sevinmemiz gibi bir şey herhalde. ne diyeyim ben daha ya? neyse...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol