sözlük marmara

melankomik
seyyar sözlükçüden ısmarlama yapısıyla sözlüğün s’sini bilmeyen armutların moderatör(!)lük, ortam yapmak için fırsat arayan bazı marmaralı eziklerinse yazar(!)lık yaptığı, bu armutlarla bu eziklerin gül gibi geçinip gittikleri tuhaf bir internet sitesi...
melankomik
az önce girip biraz dolandıktan sonra ilk zamanlarındaki mallıklarından biraz kurtulmuş gibi olduklarını farkettiğim sözlüktür.
redcrow
bizim için "içinde bilgi olayan sözlük" demişler..
sövecem anlamadım, öpecem kafam karıştı..sabit durayım bari.geçer.

(bkz: lütfiye kötü bir şey söyledin sen di mi)

melankomik insanı destekli edit:

babam hep şöyle der çok şaşırınca; hayyyyy babanın bıyığına tükürem uleynnnnn"
aynen tekrarlamak ve o entryi giren adamın su hayat bitse de gitsek isimli ex yazar olduğunu söylemek istiyorum..ama kesinlikle kızmıyorum ya da tebrik etmiyorum kendisini.lakin entryden bi bok anlaşılmadığı aşikar bebeğim aşikar..
rım rırım rırım rırır rırır rı..

editlerim mutemadiyen: ex yazar şu hayat bitse de falan filan bahsi geçen entryi silmiş ve prim time da 100/100 lük izlenme oranına ulaşacak yeni bir esere imza atmış.yeni çalışmasında kelime arasına abkz vererek çağdaş sanatın inceliklerini götümüze sokan bu kardeşi öpüyor, yanaklarından makas alıyorum..

(bkz: bienal gibisin katılmak istiyorum)
rım rırım rırım rırır rırır rı..
redcrow
melankomik ile gecemize şenlik katan ex yazarlara sahip sözlük oluşumu..kendilerine notum; biz o yazarı denedik olmadı şeklinde..

efendiyim ya başarılar diliyorum..
redcrow
ex yazazlardan birini hakkımızda "yazarlarının sikten amdan baska bir konu girmedileri sozluk" diye behsettiği için şiddetle kınıyorum.gitsin baksınlar göt başlığına, alsın bilgisini.hem nerden baksan 50 tane entry var,elbet birisi uyar.çok kırıldım,kalbim acıdı..
melankomik
zirve olayını aşmış, sözlüklerarası zirve olayına girmiş artık, diğer sözlüklerle, karışık zirve yapıyorlar:

sözlük camiası 1.yaş günleri [20/10/2007 11:23]
zaman bu geçip gidiyor. bir sene olmuş sözlüğümüz açılalı, sene sonu müsameresi tandanslı acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık girizgahı yapılan onlarca yazılabilir bunun hakkında ama önceliği bunu kutlamaya verdik.

ayrı ayrı tadları olan 3 sözlüğün yazarlarını 1. yıl partisinde aynı pota... aa pardon partide eritiyoruz. 31 ekim çarşamba günü
iüsözlük, yıldızsözlük ve sözlükmarmara yazarlarının 3ü1 arada.

peki neler mi olacak o gece bronx ta?

öncelikle ben olacağım, sen olacaksın, öteki olacak beriki olacak. hatta “aa sen kız mıydın?” sorusu kulaklarda çınlayacak. muhabbetin koyuluğu gecenin ilerleyen saatlerine doğru artacak.

diğer sözlüklerle olan tatlı rekabeti bir kenara bırakıp hep beraber eğleneceğiz hatta kendi sözlüğümüz yetmeyecek ve gecenin sonunda başka üniversitelerde okuyan birçok arkadaş edinerek ayrılacağız.

bu eşsiz lezzete 10 tl ya sahip olabilirsiniz. her katılana bir bira, maske-tafra ve alf grupları, sürpriz hediyeler ayrıca çekiliş sonucu 1 kişiye 1 günlük admin panelinde turlama şansını kaçırma!

tarih: 31 ekim çarşamba
yer : taksim bronx
saat: 20:00
giriş: 10 ytl (1 bira dahil)

yönetimden biri
independence
yipki yıldız sözlük’te oldugu gibi turkce karakterler hepten bozulmu$tur. ayni alt yapiyi kullanirsaniz, alt yapida yapilacak minicik bir hata bu gibi durumlara sebep olur kolayca. alt yapiya eri$im de olmayinca beklersiniz ki birileri duzeltsin.

zaten terk edilmi$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol