götünuzden siktik mi

sepulturk
22 nisan 2006 fenerbahce galatasaray macinda fenerbahce taraftarının ne kadar ahlaklı, ne kadar terbiyeli, iyi aile çocukları olduklarını gösteren pankarttır. düşününce insanı insanlığından uzaklaştırır. olay sözkonusu pankartın galatasaraya açılmasından dolayı değildir. fenerbahceye de, beşiktaşa da veya herhangi bir takıma da açılsa aynı tepki verilir. her şeyden önce futbol bir eğlencedir. eğer siz bunu unutup böyle işlere kalkışıyorsanız siktirin orta çağa gidin. gladyator savaşları o zamanlarda yapılıyordu. maçlara giden aileleri, çocukları da mı düşünmediniz a benim yurdumun embesil insanları. siz kim oluyorsunuz da milyonlarca gönül vereni olan bir klübe böyle bir pankart açıyorsunuz. daha öncede dediğim gibi olay galatasaray’a yapıldığı için değildir bu tepki. insanlık ayıbıdır bu pankart. yurdumda futbolun ne hallerde olduğunun göstergesidir. ayrıca merak edilen bir diğer mevzu da "bizim tribünlerimizde küfür yok" diyen aziz yıldırım’ın neden bu pankarttan sonra çıkıp bir şey demediğidir. son olarak bunu yapan embesillere denilesi laf şudur;
(bkz: allah akıl fikir versin)

sıcağı sıcağına edit: buna benzer pankartlar gs ve bjk tribünlerinde de asılmıştır. onların da savunulacak hiç bir yanı yoktur. aynı düşünceler o pankartı açanlar için de geçerlidir. onlar da ahlaksızdır, onlar da ufak beyinlidir hatta beyinsizdir.
fantuzzi
stadlarda edilen küfürlerin yazılı hale getirilmesi. yazılı olunca bu kadar tepki çekmesi anlamsız. yani sözlü olarak ve grup halinde olunca ayıp değil de pankarta yazılınca mı ayıp ve terbiyesizlik oluyor anlayamıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol