final sonuçlarını beklemek

maliyeci
finallerini bitiren öğrenci kişinin içine girdiği süreçtir.ızdırap gibidir,ne fifa’da atılan golden zevk alınır,ne girilen bir entryden tam zevk alınır.çok salak bir geçiş dönemidir.
alchoburn
bütünleme sisteminin geçerli olduğu bir okulda okunması halinde; ’bakalım şimdi hangi sınavlara çalışmak lazım’ şeklinde yapılacak eylem.
schumi
çok boktan bir durumdur. finallerden sonra insan kendini bir boşlukta hisseder, sanki hayatın bir anlamı kalmamış gibi hisseder. bir de bunlara dönem tekrarına kalabilme stresi girdi mi ruhsal çökündü maksimuma ulaşır. her gün sinemaya gider, okuldaki arkadaşlarıyla buluşmaz, aramaz sormaz, okulu unutmaya çalışır, üst üste sigara içer, sonunda sonuçların açıklandığı gün gelir..
sonuçları gördükten sonra bir an bünye alt-üst olur, insanda sigara içme isteği depreşir, telefona sarılır okuldaki arkadaşlarının durumunu öğrenir.
+aaa sen de mi kaldın o dersten..
-evet ya öff..
+canını sıkma seneye de beraberiz, ehüehe
-canımı sıkan benim kalmam değil, ikimizin birlikte kalması, yine çalışamayız biz aq...
anne ben yazar olacam
’ben zekiyim çalışsam geçerim’ geyikleriyle dolu bir dönemin ardından bütün finallerde boş kağıt verip açıklanması dört gözle beklenmeyen hatta kafasını oraya bile çevirmek istenmeyen ama yaşanması mecburi bir süreçtir. amannn şimdi keyfime bakarım daha gelmedi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol