türkiye 21 milyon turistin uzerine çıkmak istiyor

darklord
trt 1 ana haber bülteninde yayınlanan bir haberde geçen bir altyazı. türkiye 21 milyon turistin üstüne çıkmak istemesede bir kısım vatandaşımız bir kısım turistin üstüne çıkmak istemektedir hatta bunu başaranlarda vardır. eh al gülüm ver gülüm olunca pek sorun olmuyor ama yakın dönemde taksim meydanında taciz edilen turistleri düşününce insan kendi kendine "nereye gidiyoruz" diye sormadan edemiyor.
steroid
yamulmuyorsam türkiye deki turist ağırlama kapasitesi 100 bin veya 200 bin kişiydi. tabi burda yatak sayısı baz alınıyor.
armes
geçen yıl ve önceki yıllar televizyondan izlenen ve bu yıl da tekrarlanması kaçınılmaz olan durum. taksimde turistlere yapılan davranışlardan sonra gerçek anlamını düşünmek biraz zor.efendim elalemin turisti yılbaşını kutlayacak ee tabi garibim burayi avrupadaki meydanlar gibi sanıyor.çıkıyor eyleniyor fakat malesef ayılar yanlarında erkek arkadaşları olmasına aldırmadan kızları taciz ediyor ve evet bu başlıktaki gibi resmen üzerlerine çıkıyorlar ve burdaki utanç veren şey bunların bir iki tane değil yüzlerce olması yapmadıklarını bırakmıyorlar.bu durumdan sonra türkiye 20 milyon üzerinde turist beklemeyi bıraksın nasıl olsa yirmi milyon gencimiz bi turist kızın üzerine çıkmak için potansiyel sapık olarak pusu kurmuş bekliyor taksim meydanında.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol