azureus

independence
az once bu programin yeni bir ozelligini ke$fettim ve bu ke$if benim icin kucuk ama azereus’un henuz ba$inda olanlar icin buyuk bir adim olabilir.

$oyle ki;

atiyorum stargate sg1’in ikinci sezonunu indiriyorsunuz.totalde 15,4gb ve 25kb/s ile indiriyor.hesap yapasim yok, gunler surer indirmesi, indir indir bitmez."ulan buna bir care olmali" du$uncesi ile sagini solunu iyice bir kurcaladim ve sonunda sanirim careyi buldum.

bahsettigim dizinin 2. sezonunda totalde 22 bolum dizi var.o halde mantiken ilk bir kac bolumu once indirip digerlerini sonra indirmeli ki, ilk bir kac bolumu izleyene kadar digerleri de yava$ yava$ insin.eger yanilmiyorsam az sonra yazacagim yontemle bunu da yapabilirsiniz.

torrenti azereus a attiktan sonra dashboard bolumunden advanced’e tikliyoruz.burada kar$iniza torrentlerim diye bir bolum cikiyor.torrentlerim isimli bolumden stargate sg1 in torentini secerek sag tikliyoruz ve ayrintilari goster kismini seciyoruz.

ayrintilari goster bolumunde yer alan sekmelerden dosyalar sekmesini seciyoruz.i$te size 22 adet dizinin dosyalari.once indirmek istedigimiz parcalari sag tiklayarak "oncelik ayarla"dan "yuksek"i seciyoruz.ilk uc ya da dort bolume yuksek oncelik verdikten sonra digerlerine de sag tiklayarak "indirme" kismini seciyoruz.

bu sayede yuksek oncelik atadigimiz dosyalar hizla inerken digerleri inmiyor ve boylelikle download hizimiz diger dosyalara bolunmemi$ oluyor.ilk uc ya da dort bolum indikten sonra onlari alip masaustune atiyoruz ve diger uc dort dosyaya yuksek oncelik atayarak onlarin da inmesini sagliyoruz.

te$ekkure gerek var evet.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol