all my friends are superheroes

tayfa75
mükemmel hipno’ dan sonra kimseyle birlikte olmamıştı. hipno’ yla sevişmek öyle şahaneydi ki mükemmel daha iyisini düşünemiyordu. tom’ dan gerçekten hoşlanıyordu, çok yakın arkadaş olacaklarına hiç şüphesi yoktu ama hepsi o kadar. arkadaşlıkları tek gecelik bir ilişkiyi kaldırır mıydı bilmiyordu, ama pervasız hissediyordu alabildiğine, tom’ u doğruca yatak odasına götürdü.
mükemmel tom’ u yatağa attı. tom’ un gömleğini çıkardı. ayakkabılarını, çoraplarını çıkardı. pantolonunu çıkardı. külotunu çıkardı.
karşısındaki başka bir erkek olsa, orada dururdu. durmadı. bir pervasızlık vardı üzerinde. tom’ un külotunu çıkardıktan sonra, derisini de çıkardı. sinir sistemini çıkardı. göğüs kafesini çıkardı. kalbi, elinde atıyordu şimdi. ve orada, kalbin altında, altın bir mücevher kutusu buldu mükemmel. açtı. içinde tom’ un umutlarını, düşlerini, korkularını buldu. baktı uzun uzun. şaşırmıştı, hem orada bunları bulduğuna, hem de bu kadar güzel olmalarına. işte tam o anda, aşık oldu tom’ a. (sayfa 66)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol