alemin kıralı

independence
oncelikle diziyi savunnanlar $unu du$unmeliler;

kurtlar vadisi ne dizisi?

kurtlar vadisinin varlik amaci silah zaten, silah cinayet cati$ma tek mermi ile yedi ki$iyi yere devirme sanati vs.

eh be arkada$im, alemin kırali ne dizisi?

mizah.

dizide +7 ya da benzeri bir i$aret de yok ama dizide her gun bir kadin en az 4 kere dovuluyor, kadin da mazoist dovulmekten keyif aliyor ve bu diziyi izleme olasiligi olan insanlarin ya$ grubu 0 - 99 arasi. hic laf olsun torba dolsun minvalinde hareketle degil, kucuk ya$ta cocugum olsa bu diziyi izletmezdim kesinlikle. e kadin dovmenin uzerine bir de silah cikti piyasaya, o ne alaka?

$iddet iceriksiz mizah olmaz mi? mis gibi olur.

hangimiz cem yilmaz’a gotumuz yirtila yirtila gulmuyoruz ki? cem yilmaz’in hangi esprisinde $iddet icerigi var allahinizin a$kina?

argo mu?

argo zaten mizahin ic dinamigidir, olmazsa olmazidir. o sebeple dizide bulunan e$ekoglu e$ekler, lan kelimeleri falan hic deginilmeyen unsurlar, varsin onlar olsun ama $iddet olmasin mesela, bir kadin dayak yemesin ve yedigi dayaktan memnun kalmasin. silah falan gosterilmesin, sokaklarda silah atilmasin. sonraki sahnede verdigin sosyal mesaj bir onceki sahneyi notrlemiyor ne yazik ki.

ha emek verdigim i$ ele$tirilmesin derdindeyse birileri, burasi sozluk, her $ey ele$tirilir, ele$tirilecek. begendim diyince oh$ super her $ey ama ayni begeninin icerisine biraz da ele$tiri sokunca tu kaka. samimi olup ele$tirileri ele$tirmektense, ele$tirilerin icerisinde var olan haklilik paylarini gormek daha buyuk meziyet olacaktir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol