aldatılmak

mucadele
sevgili tarafından aldatılma olayını yaşamış olmam muhtemel. muallakta bir iki olay var geçmişimde. illaki biri en azından duygusal olarak aldatılmayla sonuçlanmıştır. bunu es geçiyorum. evlilikte aldatılmak beni düşündüren. kaltak ruhlu bir insanla evlenmip tüm enerjini, maddiyatıni, tüm kaynaklarını bir orospu için harcıyor olma ihtimali..

hep okuyoruz sağda solda aldatanlar, intikam pusuları, cinnet getirip tüm aileyi katledenler. .

toplum bu konuda da çok iki yüzlü. aldatan erkek tü kaka, kelimenin tam anlamıyla orospu çocuğu muamelesi görürken(eskiden olduğu gibi sırtının sıvazlanması söz konusu değil, olmamalı da zaten) kadın yapıyorsa vardır bir bildiği.. duygusal bir boşluğuna gelmiştir, aldattığı erkek ona kötü hissettirmiştir, aldatmasına vesile olan erkek iyi hissettirmiştir, ilgisizlik sezmiştir zart olmuştur zurt olmuştur. baktığımızda olayın izahı yok. söylenilenler net bir şekilde karaktersizliğe kılıf uydurma çabası. bir şekilde çevresi tarafından aklanıyor kadınlar. öyle ki masum olduğuna kendileri dahi inanıyor çevremde gördüğüm kadarıyla.

genel olarak kendi halinde bir insanımdır. kriz anlarında ise gereğinden fazla vandallaşabiliyorum. bir gün evlenip, evlilikte aldatıldığımı düşünüyorum. çok trajik. neler yaparım hiç kestiremiyorum. medeni bir şekilde gidip boşanma davası açmak çok abest geliyor bana. gerçekten çok uzak. hem o adamın, hem kadının hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edecek olmasını kabul edemem. çok onursuzca geliyor bu.

söyleyecek çok fazla şeyim var ve çok fazla düşünüyorum ama bir türlü toparlayamıyorum kafamdakileri. evlilik sırf şu olay yüzünden bile çok büyük bir kumar bence. evlenmeyip yalnızlıği seçmek de zor uzun vadede. umarım hayat karşımıza güzel insanlar çıkarır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol