19 ekim 2011 çukurca da pkk saldırısı

elma sekeriiii
çok ilginçtir, her sene tsk devletten yüklüce bir bütçe alır. ve kanun gereği de nereye harcadığını söylemez; hesabını vermez. bu bilgiyi aklımızın bir köşesinde tutalım...

söz konusu saldırının ön raporu yayınlandı. bu raporda öne çıkan; ve tsk’yı zan altında bırakan ifade şu: “saldırıda ihmal yok ancak baraka tipi korunaksız, dayanıksız karakol ve üs bölgeleri kayıpları artırıyor”

şimdi çok düz bir mantık kuralım: 24 can bu barakalar yüzünden öldü. bu rapor doğrultusunda tümevarımımız bu şekilde oluyor. barakalar yüzünden ölen askerler...

şimdi tekrar başa dönüyorum ve tsk’ya soruyorum: siz devletten hayli büyük oranlarda aldığınız paraları nerelere harcıyorsunuz be adamlar??????! bir karakolun baraka olması bence ihmaldir.

ya böyle bir şey gerçek olabilir mi? dünya kadar bütçeniz varken siz yapısal yenilemelere gitmeden tenekeden barakalara çocukları yerleştirip; ardından "adi köpek pkk bizi taradı!" mı diyorsunuz? hiç mi vicdanınız sızlamıyor, düşünmüyorsunuz ya acaba bizde de bir hata var mı diye??

utanıyorum sizden.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol