windows vista

rdm
kullanıclılarının bi çoğu tarafından fütursuzca bok atılan os.

amd athlon x2 1024 ddr2 ram ati x1200 ekran kartı olan bilgisayarıma kurdum ultimate 32 bitini. öyle herkesin bok attığı kadar değil meret. hatta çok guzel çalışıyor. acaba diyorum benim laptop gokden zembille mi indi? korkuyorum bazen laptopumda sorun var diye. yoksa okuduklarıma bakarak benim makinanın kaldırmaması gerekirdi vistayı.

yıllardır kullanırım bilgisayar denilen aleti, win 98 den xp ye geçtiğimiz yılları hatırladım vista için yapılan yorumları okuyunca. o zamanda insanlar basmıştı feryadı xp için. ne lan bu bi boka yaramıyo, donanım tanımıyo yanağımdan makas almıyo bla bla bla. o zamanlar bok içinde yuzen xp şimdi gonullerin sultanı olmuş. o zamanların xp si yerini vista ya bırakmış. bi sistem ilk çıktığında -hele ki mevzu bahis ms in sistemi ise- illaki takılmalar, aksaklıklar yaşatacaktır. ki vista da bu gorevini hakkıyla yerine getiriyor. ancak yeterince stabil olması için sadece zamana ihtiyacı var. ve o zaman dolduğunda xp kullanan kaç kişi kalacak merak ediyorum. çünki xp ye tam manası ile geçtiğimze win 98 kullanan pek kalmamıstı.

kaba bi tahminle en geç 2010 da ms windows 7 yi piyasaya sürecek ve bugun vista ya soylenenler o gün windows 7 ye söylenecek, herkes lan var mı vista gibisi diyecek. ahan yazdım buraya.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol