recep tayyip erdoğan

epikuros
olayın ertesi günü yaptığı açıklamalarla, tt arena’daki protestoları hak ettiğini göstermiştir. özellikle üslubuyla. ne demek "bu projede galatasaray’ın bir allah kuruşu yok", üsluba bak izaya gel! maddi katkısı yok de, başka bi bok de ama "bir allah kuruşu" nasıl bir tabir yahu!

sanki koca stadı sırf, böyle bir fırsatını bulup yaptığı iyiliği galatasaraylıların yüzüne çarpmak için yapmış izlenimi veriyor. babasının parasıyla babasının arazisine yapmış da galatasaray’a vakfetmiş gibi. galatasaraylı hiç kimsenin vergisi, parası, hakkı yok muydu hiç o 600 milyonda.

aslında, işin özü, sadece toki genel müdürü erdoğan bayraktar’ın, taraftarları galeyana getiren konuşmasının kurbanı olmuştur rte. toki müdürü konuşmaya başlar başlamaz saydırıyor, galatasaray ali sami yen’de kiracılık yükümlülüklerini yerine getiremiyordu, galatasaray’ı biz kurtardık da bilmem ne...(içimde acaip bir ulan deme isteği doğdu şuan) be ne dediğini bilmez adam, bursstt! kendine gel be! genel müdür olmuşsun ama ağzından çıkanı kulağın duymuyor. protestoya davetiye çıkarıyorsun.

tayyip erdoğan’ın gs taraftarından önce etrafındaki kendi görevlendirdiği ve onu zor duruma düşüren adamlara bir ahlak dersi vermesi daha vahim bir ihtiyaç.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol