recep tayyip erdoğan

rumuz pilis tiray egen
sevgili başbakanımız bildiğiniz üzere 5 senedir falan beşiktaş akaretlerde ki eski kaymakamlığı ofis olarak kullanmatadır.

sıkıntıları anlatıyorum

orası güzel manzaralı bir yerdir, eskiden dolmabahçenin mutfağı olarak kullanılırdı ki, sarayın içini yemek kokmasın diye mutfağı böyle saray dışına yapmışlardı. hangi amaç ile oradaki kaymakamlığı kendisine büro yapmıştır orasını bilemem ama gerçekten çok yanlış bir seçimdir.

çünkü; o ofisin bulunduğu yer beşiktaş ana otobüs duraklarının kullandığı yoldur. zira başbakan oraya her geldiğinde o yol kapanmakta ve çıkışlar deniz müzesinin oradan yapılmaktadır. yani taksim, eminönü tarafına gidecek otobüsler deniz müzesinden girip taaa anasının nikahından (balmumcu) dönüp tekrar geri gelip güzergahlarına devam etmektedirler.

küfür etmek yasak. yukarıda küfür edemediğim için derdiğimi tam anlatamadım bile off o derec sinirliyim. bu ne arkadaşım vatandaşın suçu ne? güvenlik diyceksiniz pekala madem o kadar güvenlik önemli o zaman daha güvenli bi yere kursanıza şu ofisi sizde rahat edin bizde....
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol