recep tayyip erdoğan

independence
deniz baykal’in istifasini acikladigi dakikalarda "bu komplo iktidarin yardimi olmaksizin hazirlanamazdi, boyle bir $ey mumkun degildir" demesi uzerine ba$bakan da yaptigi aciklamada "sayin baykal’in istifasini acikladigi dakikalarda soyledikleri, en az ya$anan olaylar kadar cirkin ve ahlaksizdir" ded ve ekledi, "sayin anamuhalefet partisi genel ba$kaninin olanlari yalanlayamamasi, bakin altini ciziyorum, olanlari yalanlayamamasi bizi uzmu$tur".

adam bir capkinlik yapmi$, siz neyin hesabini sorup neye uzuluyorsunuz? zamaninda ayaginda giyecek ayakkabi bile olmadigini, delik ayakkabilarla okula gittigini dortbir yanda anlatan ancak bankalarda milyonlarca dolar serveti bulunan, oglu burs ile amerikada okurken yine ayni memlekette koskocaman bir ev satin alan sayin ba$bakanin bu konulara da aciklama getirememesi bizleri uzuyor, uzdu, uzmeye de devam edecek.

bir ko$ede tamamen ozel hayati yasadi$i yollarla if$a edilen ve halka sunulan bir ana muhalefet partisi genel ba$kani var, bir diger ko$ede ise mal varliginin kaynagini "sozde" aciklayan ancak kimseyi tatmin edemeyen, soyledikleri ile yaptiklari asla ortu$meyen bir ba$bakan var. deniz baykal’in yaptigi kendisini ilgilendirir, kimse deniz baykal’in uckurunun derdinde degil, kaldi ki bizi de hic germez bu durum. peki ya ba$bakanin durumu tum ulkeyi ilgilendirmez mi?

$imdi sorarim siz, hangisi daha uzucu?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol