recep tayyip erdoğan

independence
rabbim bu ki$i ile alakali ilk defa iyi bir $eyler yazacagim icin affetsin beni. bu adamin kasimpa$aliligi kimi zaman takdirimi kazaniyor. aslinda soyledikleri ve yaptiklari, diplomasi nezaketinden son derece uzak ama kanimda turkluk var ya, ho$uma gidiyor kimi zaman kimi bireylere kar$i tavirlari. tipki az once davos zirvesinde $imon perez’e soyledikleri ve toplantiyi terk etmesi gibi.

davos’da yapilan ortadogu da bari$ panelinde konuklar icerisinde israil cumhurba$kani $imon perez ve ba$bakanimiz recep tayyip erdogan da var. $imon perez son derece yuksek bir ses tonu ile yapilan israil zulmu ile alakali gunah cikartici $eyler soyleyip hakliliklarini savundu yakla$ik yarim saat. daha sonra soz hakki bizim ba$bakanimiza geldigi zaman kisacik bir zaman sonra konu$masini bolmeye kalktilar. bunun uzerine ba$bakan "sayin perez 30 dakika konu$tu bana soz hakki bile tanimiyorsunuz, boyle bir $ey olmaz, bundan sonra da davos benim icin bitmi$tir, bir daha davos’a gelmem ben" dedi ve paneli terk etti. hatta arada fiziksel temaslar bile oldu.

ba$bakanin bu tavri her ne kadar milletlerarasi diplomasi nezaketine aykiri bile olsa benim ho$uma gitti ne yalan soyleyeyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol