recep tayyip erdoğan

benduruyorumsebagitti
dün akşam tv’lerde yayınlanan ulusa sesleniş konuşmasının bir bölümüne denk geldim ve ülkedeki buzdolabı satışlarını grafik üzerinden anlatıyor, yüzünden gülücükler eksilmiyordu. sanırsın arçelik ya da vestel’in ceo’su.

konuşmasının bir bölümünde de suriye’ye çatmış yine. bir devlet halkını bombalamaz diyor hâlâ. bizim derdimiz insanlık ve kardeşlik, bu sebeple suriye’yi uyarıyoruz, demeye getiriyor ki, yersen. ırak’ta kahraman amerikan askerleri (ki bu sıfat aynen sayın cumhurbaşkanımız tarafından kullanılmıştır, ırak’taki amerikan askerleri için)nin katlettiği ıraklılar ne insandır ne de kardeş misal. bahreyn’e girip göstericileri tanklarıyla durduran suudi arabistan da pek demokratiktir ve de isyancı zıbıdı bahreynli muhalifler de, evet bildiniz, insan ya da kardeş değillerdir.

yine zatı şahaneleri, konuşmasının bir bölümünde, ırak’ta mezhep temelli ayrışmalara dikkat çekip, bunun tehlikeli sonuçlara varabileceğini söylüyordu. seçim meydanlarında biliyorsunuz kendisi alevi diye kemal kılıçdaroğlu’nu halkın derin geleneksel/sünni (inanç değil!) inanışlarına havale edip yuhalatan, kendileri değildi zinhar!
yine suriye ile ilgili olayları yorumlayıp, hükümetin batının politikalarının maşası olduğunu belirten kılıçdaroğlu’na acaba mezhepsel yakınlıktan dolayı mı suriye’yi savunuyorsunuz diyen hüseyin çelik de zatı şahanelerinin emir erlerinden biri değildi ve hükümetleri de bahreyn’deki şii isyancıları aslanlar gibi savunmuştu, azınlık sünni bahreyn hükümeti ve kankası suudi arabistan’a karşı.
evet bayım! sizin karakterinizi biliyoruz, bilmez miyiz... hiç unutur muyuz!?..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol