recep tayyip erdoğan

benduruyorumsebagitti
yıllar önce, danışmanı cüneyt zapsu’nun eşiyle ilgili bir bilgi ve ardından görüntüler çıkmıştı ortaya. değişik bir cemaat yapılanması olarak kadın-erkek birlikte namaz kılınıyordu vs. sözümüz yok, eyvallah. sayın başbakan da "bu, insanların özel hayatı, kurcalamayın" demiş ve mesele kapanmıştı.
bugünlerde, binnaz toprak’ın zincirlikuyu mezarlığı girişindeki "her canlı ölümü tadacaktır" ayet mealine tepkisini miting meydanlarında dile getiriyor ama istisnasız tüm miting meydanlarında bunu yapıyor. ve kemal kılıçdaroğlu’nun "statükonun allahı ankara’da" lafını... iki yorumu, ifadeyi de şık bulmayabilirsiniz, ki bence kılıçdaroğlu’nun -maalesef- dilimize yerleşmiş bu tarz bir ifadeyi kullanması hiç hoş olmadı. ama bunları seçim meydanlarında üstelik tüm illerde, hançeresini yırtarak bağırıp çağırmak hiç samimi gelmiyor; fazlası geliyor ama söylemem.
dtp şürekasının yaptıkları malum. iyi de birader senin baraj sorunun yok, hatta korkarım yine iktidara geleceksin, toplumu bu kadar kaşımanın manası var mı? bir adım sonrasında ne yapacaksın, ne diyeceksin? vurun kahpeye mi diyeceksin, linç mi ettireceksin; huzura erecek misin ellerinde döner bıçakları, palalarla birileri sokaklara dökülürse? ne bu hiddet bu celal?
ne verdin millete 9 yılda, ne vaad ediyorsun gelecek dönemde. ne olacak bu işsizlik, yoksulluk, gelir adaletsizliği...
eyy tribünler... alkışladığınız, bir sahne sanatçısı ve onun şovu değil. alkışladığınız, bugününüz ve yarınızı, sizden aldığı oylarla şekillendiren ve şekillendirecek olan kişi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol