neden berbat oyu verildiği anlaşılamayan entryler

imgoindeeperunderground
öyle bir başlık ki, ne desem diye düşünüyorum uzun zamandır. bir "şikayetimvaryaradana.com" havası içerisinde sürüyor ve herkes hayatından memnun, kimse bu durumdan şikayet etmiyor çünkü "sözlüğün amına kondu ama önemli olan benim berbat oyu almamamdı zaten" felsefesi ile sürüyor bireysel hayatlarımız, ne de olsa önemli olan onları sigortaya almamız.. benden sonrası tufan değil mi zaten?
yani 6 sayfa herkes gelip "benim şu numaralı entryme berbat vermişler ama neden vermişler bi sor bakalım" cinsi entryler giriyor ve kimse de bunu burada sorgulayana "neden ki?" ya da "nasıl?" demiyor.

bu aslında beraberinde "berbat oyu verilen entrylerin sebepleri" başlığı ile berbat oyu vermiş kişilerin, entry’yi "bkz" yapıp sebebini açıklayacağı bir başka sayfalarca yazıya daha sebebiyet verebilir.

bu durumda buradan yöneticilere sesleniyorum demek bana düşüyor, bu başlık bu sözlük içerisinden bir buton ile ayrılmalıdır, ve insanlara cevap hakkı tanınmalıdır. berbat oyu veren kişinin bilinci yerinde ise kendisi bir cevap ile açıklama yapabilmelidir. mecbur değildir ama en azından fırsatı olmalıdır. aynı zamanda bu belki de berbat oyu verirken içinden geçeni dökmek isteyen yazara da iyi gelir..

aksi takdirde, bu başlık bir "sözlük" başlığı değildir yahut ben sözlüğün ne olduğunu bilmiyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol