lost

artemisia
hurley: tombik, sevilen, iyi kalpli biridir, ormanda koşarken mütemadiyen düşer, pis boğazdır, yemek saklar, yine de yardım severdir ama güzelce duş alamadıkları için bana nedense sürekli ter kokuyormuş gibi geliyor, malum o kadar kilo, iklim tropikal, 2 adım atsa sırıksıklam terliyor.. lost olmadan önce esrarengiz rakamlarla büyük ikramiyeyi tutturmuş, ama o gün bugündür şanssızlıklar da peşini bırakmamış. zaten kütle itibariyle de bir şanssız olma durumu vardır ki bu durum kamplarına adanın öbür tarafından gelen sarışın ve güzel libby’nin anlamsız bir şekilde hurley’e aşık olmasıyla birlikte az da olsa değişmeye başlamıştı derken bu sefer de libby öldü.. zaten kazayla kurşunlanmasaydı bile hurley’nin altında ölecekti.

mr eko: 2. sezonun bombalarından olan eko efendi 3. sezonda daha fazla dayanamayarak can vermiştir, halbuki negzel hristiyanlık propagandası yapıyordu, bugün noeli kutluyorsak onun birini öldürürken bile yüzünden eksik olmayan sakinleştirici gülümsemesinden ve durmadan incilden ve mucizevi olaylardan bahsetmesindendir. lost milletine kendini rahip diye tanıttırmıştır ama aslında uyuşturucu kaçakçısıdır, tüm ömrünü yemi isimli rahip kardeşinin hayatını kurtarmak için heba etmiş, yine de onun ruhuna yaranamamış ve siyah duman saçan öcü tarafından öldürülmüştür. özünde iyi adamdı da biraz fazlaca sıyırmıştı garibim. nerdeyse sayid’i bile hristiyan edecekti ki öldü gitti.

jin: sun’ın kocası ve koreli jin zavallısı tüm hayatını eşine adamış, onun için babasının kirli işlerine bulaşmış, yememiş yedirmiş, kendi babasını onlara layık görmediği için görüşmez olmuş ama yine de boynuzlanmıştır. biraz muhafazakar olan jin yavşak ve dejenere amerikalılarla takıla takıla 2. sezonda bayağı açılmış artık yavaş yavaş ingilizceden bile çakmaya başlamıştır. oldukça bencil ve gıcık bir başlangıç yapan jin, son bölümlere doğru adada en uyuz adam için bile yardıma koşmaya çalışan pantere dönüşmüştür. ayrıca taş gibi bir vücudu vardır ama bunun konumuzla bir alakası yok sanırım, neyse...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol