lost

artemisia
(#732773) dizi halkını tanımaya devam etmek gerekirse:

sayid: adanın en süper adamlarından biridir. ırak’lı bir asker ve eski bir işkence uzmanı olmasına rağmen dürüst, güçlü, on parmağında on marifet, insan sarrafı ve yardım sever haliyle herkesin gözüne girmiştir. charlie gibi cıvık, jack gibi ne oldum delisi, john gibi de şaşkın olmamasıyla ayrı bir sevgimizi kazanmıştır. ilk sezonda sevgili sawyer’a işkence yapmıştı ama sonradan yaptıklarına pişman oldu ve namazını kılıp tövbe etti. adadaki barbie’yle yani shannon’la tutkulu bir aşk yaşamış, ona eski ırak’lı sevgilisini bile unutturmuştu ki sonra uzun bacaklı barbie ölünce yine yalnız ve mutsuz kalan sayid kendini yeniden bilişim hizmetlerine, telsiz yapmaya ve bilgisayar hizmetlerine adamıştır.

claire: sapsarı saçları, masmavi gözleri, bembeyaz teni ve sevimli ingiliz aksanıyla adanın en güzel, en genç ve sempatik annesidir. kabak kafalı oğlu aeron’la mutlu mesut günler geçiren claire bir ara others tarafından kaçırılıp deney faresi muamelesi görmüş ve hala da acayip bir şekilde arada bir hastalanarak bunun acısını çekmektedir. kendisine acil şifalar diler, charlie denen hiç hoşlanmadığım maymundan yakasını kurtarmasını temenni eder, bebeğiyle mutlu bir ömür dileriz.

sun dizinin kore’li çekik gözlü dilberi muhtemelen bütün geyşa fantazilerine malzeme olmaktadır. ilk başlarda melake bir imaj çizen hatunun zaman geçtikçe aslında hiç de az olmadığını anlıyorsunuz. gayri meşru bir çocuk karnında kocası jin’in dibinden ayrılmayan mafya babası kızı sun bunun dışında sevimli, insanı rahatlatan ve de yardım sever bir karakterdir.

to be continued...

edit: 3-21’i izledikten sonra demeliyim ki..charlie’ye maymun dediğim için özür dilerim. i luv u charlie, maymun da benim zaten, fırk.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol