lost

addicted to pain
3.sezon 18.bölüm itibariyle araf olmadığı kesinleşmiş dizidir.hatta ki eğer 3.sezon 18 bölüm olmasaydı araf diye düşünmemiz çok olası idi.eğer hala araf olduğunu düşünenler varsa aşağıdaki sorulara cevap aramaları uygun olur sanırım;


1.madem bahsi geçen ada araf denen yer,uçak kazasında yer almayan juliet nasıl oluyorda geçmiş yaşamında bu adaya iş için gelebiliyor?hem de ne tesadüftür ki denizaltı ile geliyor ve çok gizli bir biçimde?ve denizaltı adada hala var ne yani tanrı araf olarak juliet’in çalıştığı yeri mi seçmiş?

2.2.sezonun son bölümünde desmond ambarın anahtarını çevirdiğinde,başka bir yerde uçakta olan bir grup bilim adamı nasıl oluyorda yüksek elektromanyetik dalgalar tespit edebiliyor? ve arkasından yatak odasında uyumakta olan desmondun sevgilisi penelope’yi arayıp "sanırım bulduk" diyebiliyorlar?

3.ve bunların en önemlisi,madem bu dizi araf,lost gibi harika bir kurguyu hayata geçirebilmiş olan senarist,2010 a kadar devam edecek bir dizinin şimdiden araf olduğunu izleyiciye veriyor?

4.izleyicilere araf olmasını düşündüren şeyin,815 sefer sayılı uçak enkazının okyanusun altında bulunmuş olmasını varsayarsak,dharma girişimi gibi bilim adamlarını bile ne için getirdiğini son derece gizli tutan,son teknoloji iletişim cihazlarına sahip olan bir araştırma şirketinin bu araştırmanın gizli kalması için, medyaya yalandan bir uçak enkazı göstermediği ne malum?

son olarak john locke’un babası tom sawyer’ın james ford’a,bariz bir şekilde "cennet için biraz sıcak bir yer di mi?" demesi dizinin araf olmadığını,sadece izleyiciyi o yönde düşündürmeye ittiği şüphe götürmezdir kanaatimce.
demem o ki,eğer 3.sezon 18.bölümden dizinin araf olduğuna kanaat getiren izleyici varsa, ben ona lost izleyicisi demem arkadaş.hatta kınarım onu ben."yuh" derim."yazık" derim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol