lost

nihilist
aldıgım duyumlara gore ki fena duyumlar alırım, insanın aklı karısır aldıgım duyumlara bakınca, oyle boyle degil yani, dizi toplam 5 sezon olarak dusunulmus. sezon 3’u devirdik geriye 2 sezon daha kalıyor, 2 sene daha ızdırap cekecegiz demek oluyor buda.

sezon 1 in ilk yarısında kendi yaptıgım nacizane teori, ucak kazasından sonra tum yolcuların oldugu adanında aslında araf oldugu seklindeydi.

isimlerle gelen aforizmalar, yasananlar hep bu teorimi taze tuttu. sezon 3’un son 5 bolumunde yasananlar ise neredeyse teorimi kanıtlar nitelikte. fakat teorim dogru ise yani bunlar gercekten araftalar ise neden bu gercek dizinin bitmesine daha 2 sene varken acıklandı, bu yonden bakınca sezon 4’de ani bir donusum yasanıp tum teorim yıkılabilir.

sonuc olarak dharma girisimi baya guclu resmediliyor dizide, pek ala bulunan ucak enkazı ve icinden cıkarılan cesetlerde dharma’nın bir oyunu olabilir. bir sekilde dharma bu adamalrın adadan ayrılmasını istemiyor o yuzden hem adadakileri bunaltıp hemde kaza zedelerin dıs dunyadaki yakınlarının umutlarını sondurup, olası arama kurtarma calısmalarının onune gecmek istiyor olabilir.

her sey cok karısık, ama bir yandan da cozumler sunuluyor. dizi artık raydan cıktı, ya 2 sene sonra efsane bir final izleyip twin peaks’den beri yapılmıs en iyi diziye sahit olacagız yada tam bir fiyasko olucak, cunku bu saaten sonra vasat diye bir sey kalmadı, her ne olucaksa uclarda olucak...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol