fotoğraf çekilirken kişilik değiştiren insan

scapegoat
uzun yillardan beri isvicreli bilim adamlari ile isvec dolaylarinda $atomda bulunan ozel ara$tirma ve geli$tirme laboratuarlarinda ortakla$a yuruttugum cali$malarim sonucu varligini(n) laboratuar ortaminda kanitlayabildigim(kanitlandigi) fotograf cekilme esnasinda ki$iliklerinde ce$itli sapmalar ya$ayabilen insanlardir.

(tanimi yaptigima gore kendi du$uncelerime gecebilirim)

fotograf cekilirken ki$ilik degi$tiren bu insanlar normal hayatlarinda hic bir zaman yakalayamadiklari hayatin odak noktasinda olma eksikliklerini kameranin odak noktasinda olduklarinda gidermeye cali$irlar. kendince bir avuntu saglayip sevinirler. bunun sadece bir zugurt tesellisinden ibaret oldugunu anlayamayacak kadar du$mu$ bir vaziyette agizlarindan akan salyalari gizlemeye cali$irlar ama o kamera kapatildigi anda o eski haline, ozune, o en gereksiz $ekilde hacim kapladigi uzayina geri donerler, gercek onlarin suratina (onlar kimi zaman farketmese de) cok aci tokadini patlatir.

normal bir insan fotograf cekilme esnasinda o anki halet-i ruhiyesini yansitir, dogaldir, o an mutluysa mutludur, degilse degildir, bir fotografi, bir kagit parcasini kaale almaz, onu onemseyip hayat memat meselesi, ugrunda gorunu$unu degistirebilecegi bir madde yerine koymaz.

asil eziklerin ezigi model ise fotograflarini duzeltebilmek icin photoshop dedigimiz gavur icadini ogrenmeye kasan, yonja, myspace gibi $eytan i$i, gunah yuvasi sitelerde, profiline koymak, pics arasinda sergileyebilmek icin ilginc olmaya kasan insanimsilardir. kimisi en agir abi olmaya kasip elinde tesbihi, gozunde cakma rayban gozlugu profilden arabanin icini de en iyi $ekilde alacak $ekilde, kimisi banyoda simsiyah makyajiyla tercihen sag eliyle ust caprazdan, kimisi en e$cinsel pozuyla cekilir/ceker fotografini. amaclari sadece kendilerini tanimayan insanlarin gozunde olmadiklari bir $eymi$ gibi gorunmektir. bunu yaparken kendilerini bir i$ yapmi$ gibi gorurler ve takdir beklerler, agizlarindan salyalar akan azgin erkeklerin/kizlarin onlari mesaj yagmuruna tutmasini, her turlu ahlakli/ahlaksiz teklifi yapmasini dort gozle beklerler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol