etom

redcrow
tam ben bu entryi hazırlarken yazdı bunu #650133
mizah kisvesi altında çaktırmadan belden aşağı vurmaya çalışan koca çocuk seni..neyse.*

#650124

"şaşırdım" demiş başlığıma yazdığı yazıda.ne diyim ki, şaşı bak şaşır o zaman..şaşıramadın mı? daha da şaşı bak.resim iyice bulanıklaşıncaya kadar bak ki, en sonunda görmek istediğin gibi gör resmi canım abim benim.senin olayın bu zaten.her şeyi kendi açından görmek zor olmasa gerek.

"o başlıkta konu ile alakalı bir tane entryin olmasın, sen kalk -doğru veya yanlış- fikir beyan edenleri acımasızca eleştir" ne demek ya..?

böyle bir kural var da benim mi haberim yok bundan.? eleştiri yapmadan önce o başlık altına daha önceden yorum yahut salt bilgi içeren entry girmek mi lazım? hayır.saçmalık.hatta ve hatta bullshit.

son olarak;

"acımasızca eleştiri yapma", konusunda beni eleştirebilecek ve tavsiye verecek son insandır kendisi..acımasız tarzından dolayı daha önce sözlükten defalarca gönderilmiş ve yaptığı lobi çalışmalarıyla geri kazanılmış birinin bu tarz acıtasyon beyanatlarda bulunması anca yandaşlarını etkiler.

(bkz: leblebi tozu)

sen tahterevallinin diğer ucuna geç bakalım, yukardakiler nasıl görünüyor..hatta sadece ortadan bak ara sıra, o da yeter bana..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol