electronica festival istanbul 2006

4ever
türkiye’nin 1 numaralı elektronik dans ve alternatif müzik radyosu fg 93.7 tarafından organize edilen ülkemizin en büyük, avrupa’nın da sayılı elektronik müzik festivallerinden olan electronica festival istanbul 3. senesine hazırlanıyor...

ilk iki senede toplam 27 bin katılımcıyla 20 canlı grup ve 100 dj’i buluşturan festival, bu sene de canlı gruplar, dj performansları ve 13 bin katılımcı hedefiyle gerçekleştirilecek.

daha önce görülmemiş ses ve ışık prodüksiyonu kurulan electronica festival istanbul bu konuda da çıtayı her sene yükseltmekte.

elektronik dans müziği başlığı altında bugüne dek yapılan en büyük festival kabul edilen ve düzenlendiği 2 sene de türkiye çapında yapılan en geniş çaplı oylama sonucu “yılın en iyi organizasyonu” seçilen electronica festival istanbul 2006, bu sene de yılın müzik olayı olmaya aday...

www.electronicafest.com
[email protected]
http://www.biletix.com/live/wtsevent.php?eventcd=gefi1

(0212) 2835050

bilet fiyatları
50 ytl (kombine - normal bilet)
80 ytl (kombine - sahne önü) sadece 500 bilet
kısa bir süre için indirimli ön satışta


_____________________________________________


ayrı ayrı bile elektronik müzik dünyasının en önemli isimleri konumunda olan sasha ve john digweed’in electronica festival istanbul 2006’da beraber vereceği performans günümüzde dans müziği arenasında gerçekleşebilecek istisnasız en büyük olay sayılmaktadır!


artık miami winter music conference gibi çok özel etkinlikler haricinde beraber performans vermeyen ikiliyi hem ikna etmek hem de ikisi için de uygun bir tarih bulmak uzun süren bir çaba gerektiriyor. ikili ancak fg 93.7 gibi köklü ve iyi referanslara sahip bir kurum, electronica festival istanbul gibi önemli bir etkinlik ve de yedikule zindanları gibi muhteşem atmosferi olan bir mekanın bir araya gelmesiyle ikna edilebildi.

her müzik severin hayatında bir kez şahit olması gereken performanslardan biri olarak gösterilen sasha&digweed’in beraber sahne aldıkları geceler ortalama 15bin katılımcıyla başlı başına bir festival havasında geçiyor ve bu ikili electronica festival istanbul 2006 ile sonunda istanbul’lu müzik severlere fg 93.7 tarafından sunuluyor.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol