ekşi sözlük

tiryaki
özellikle son zamanlarda kendilerine yöneltilen her türlü eleştiriye kulak tıkayıp site hakkında eleştiride bulunanları da kendi yöntemleriyle bir güzel haşlayan bir yapıya bürünmüş .
yeni şafak gazetesi yazarı ali murat güven’in siteye yönelik eleştirelerine ağza alınmayacak derecede hakaretlerle yanıt vermişlerdir kendileri(cümleten bu tür eleştirilere pek de alışık oldukları söylenemez zaten)bu sebepten ötürü söz konusu gazete ile aralarında bir itiş kalkış başlamış,olay mahkemeye kadar varmıştır.işte söz konusu yazıdan bir alıntı:

"homo kovboylar"ı eleştirişim ve "kral çıplak" deyişim karşısında türkiye homo lobisinin tek kelimeyle "gözü dönmüştü". çünkü affedilmez bir suç işlemiş ve beğenmediğim bir film hakkındaki görüşlerimi özgürce dile getirmiştim. bu konudaki bütün laflarım ise ne yapılıp edilip tez zamanda "ağzıma tıkılmalıydı".

beklendiği üzere, hemen kendi aralarında elektronik posta zincirleri kurup organize oldular.

adına "ekşi sözlük" denilen o nihilist-komünist yatağından (ki bu grubun sanal ortamda kurduğu "canımın istediğini döverim, canımın istediğine söverim, kimsecikler bana karışamaz" mantığındaki o kartondan krallığa ilişkin kimi ibret verici gözlem ve tecrübelerimi çok yakında bu köşede ayrıntılarıyla aktaracağım) internetteki profesyonel homo portallarına, dış parasal desteklerle finanse edildiği ortaya çıkan -amaçları şaibeli- internet sitelerinden homolara şirin gözükme derdindeki radyo-tv kanallarına dek akla hayâle gelebilecek bir sürü yerde beni tefe koymak ve şerefle taşıdığım adımı kirletebilmek için gözü kara bir mücadele başlatıldı.

hattâ, bu azgın grubun henüz 24 yaşındaki çok bilmiş medya mensubu üyelerinden biri (şahsıma gönderdiği hakaretlerle dolu bir mesaja tek kelimelik bir "defol" cevabı yazdığım için) "gazetecilik mesleğiyle bağdaşmayan tutum ve davranışlar"da bulunduğum gerekçesiyle basın konseyi’ne şikayet başvurusu yaptı. şu sıralarda karşılıklı şikayetimizin bir sonuca bağlanmasını bekliyoruz; konsey’in kararı açıklanır açıklanmaz elbette ki bunu da sizlerle paylaşacağım. çünkü köşemi kesintisiz takip edenlerin de gayet iyi bildiği üzere, ben bu "oyun"u başından beri çok açık oynuyorum.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol