goalunited

independence
#987430

demi$im ya nasil satildigini bilmedigim icin bidibidi, artik biliyorum, size de ogreteyim. transfer borsasindan acik arttirma hesabi oyuncu aliyorsun tamam ama orada satamiyorsun, bankaya satabiliyorsun. yani al transfer borsasindan ucuz yollu oyunculari, egit geli$tir cilgin paralara sat, bu kadar.

bu arada transfer borsasinda azicik cakal olacaksin. mumkun mertebe ihalete sure bitimine son dakika hatta son saniyelerde katil ki fiyat abarmasin ve senin oyuncuyu alabilme ihtimalin yukselsin. 3 dakika once bile katilsan ihaleye, eger ihaledeki oyuncu saglam bir bireyse senin katilimdan hemen sonra birileri muhakkak ihaleye katilacaktir.

ikinci bir ayrinti, ihalede genelde "senin teklifin cok du$uk" vs. turunde bir yazi ile kar$ila$irsin zira rakibin ucretli oynadigi icin onda otomatige baglayabilme ozelligi var. misal 50 000 euroluk bir oyuncuya 50 500 verirsen rakibin otomatik olarak 50 600 u vermi$ olabilir. bu durumda elini korkak ali$tirmayacaksin zira rakibin "$u rakama kadar ihaleye katil" komutu vermi$tir sisteme. bu durumda 50 000 euroluk oyuncuya once 52 000 ver ve 1000 euro olarak hep arttir gozune kestirdigin rakama kadar. nasil olsa rakibinin verdigi rakami bir $ekilde gecmi$ olacaksin en sonunda ama eger ihale bitimine saniyeler kalmi$sa be$in onun hesabini yapma. illa almak istiyorsan elini comert tut, 1000 yerine 5000 er arttir ihaleyi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol