tuncay özkan

gozlerihalacocuk
zerre sempati beslemedim bu adama hep böyle bir alen makaryan havası var gibi geldi siyaset yapmaktan çok amigoluk yapıyor gibiydi. ama çok ilginç şeyler olmaya başladı memlekette... nihat genç -ki sanırım yazmama gerek yok hiççç hoşlaşmayız kendisiyle- iktidarı eleştirdiği programını bitiriyor. gerekçe : kanal benim yüzümden zarar ediyor diye.. doğrudur etmese niye bıraksın...? ( kanalın karını düşünmesi ayrı mevzu) sonra bir haber pat kanaltürk satılmış! niye? 20 milyon doların üzerinde borcu varmış kanalın. iktidar güdümlü rtük reklam yayınlamama cezası vermiş bir kaç günlük... insaf yahu vallahi insaf! bu nasıl bir mantelitedir. bu nasıl anlayıştır! bu nasıl bir eleştiriye tahammülsüzlüktür! akp ye halen demokrat diyenler bu gelişmelere neden suskun kalmaktadır? sıra size gelmeyecek mi sanırsınız?


düşünce özgürlüğü getireceklermiş hey yavrum benim! dava açtığın gazeteci sayısının haddi hesabı ne?! demokrasi getireceklermiş canım ne kadar şirin..! sana muhalefet etti diye sikip attığın insanların haddi hesabı ne?!


demem o ki tuncay özkan’ı eşekler kovalasa umurumda olmazda bu ayıp tuncay özkan a değil demokrasiye yapılmıştır.. ha tuncay özkan iktidar olsa farklı bir şey mi yapardı? hiç sanmam...


şimdi bazı aklı evvellerde çıkıp akp nin ne suçu var adam kanalını satmış diyecekler... tabi bizde salakız ya! oyunun kurallarını bilmek, gerekenleri sinsice yapmak bazı kişilerin dikkatinden kaçmıyor kaçamaz... ha kanalı kapatmışsın, ha kapanmak zorunda bırakmışsın. salatalık a hıyar deyince tadı değişmez.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol