türk telekom

duracell
birkaç sene evvel, öz be öz türk patronlara (devlete) sahip ama bugün, dünyanın bir başka güzel ama ülkemden daha güzel olmayan lübnana ait kuruluş. sakıncaları vardır;

- geçtiğimiz aylarda; diyarbakır ana jet üssünden havalanan iki f16 tipi uçağımız, piste geri dönemedi. bunun sebebi, diyarbakır telekom hatlarında meydana gelen bir sorun. bu sorunun f16ları ne ilgilendiriyor? çünkü piste dönüş için izin alınamamış, bağlantı kurulamamış kule ile.

- türkiyenin dört bir yanına telefon sağlayan tek şirket olması (cep operatörleri hariç) bu da olası bir savaş veya deprem anında (en çok savaş ilgilendirir) iletişimi istediği an kesebileceğine delalet eder. (savaş anı ilgilendirir demem yanlış anlaşılmaya, milli iletişim ağımız onların elinde)

- lübnanda internetin kotasının olmaması, fiyatının da türkiyedekinin yarısı olduğunu duyum olarak aldım amma ve lakin, araştırmalarım sonucunda resmi doğru bir bilgiye ulaşamadım. kaynağımın sağlamlığını da %50 olarak değerlendirmem neticesinde, bunu %50 doğru bir madde olarak kabul sayıyorum.

- 2 yıllık bağlantı şartı sözleşmesini tüm abonelerine imzalatıp, yanında da elma şekeri gibi 2 aylık internet veyahut kablosuz modem verdikten birkaç ay sonra fiyatlarını yarıya çekerek, kendine ziyadesiyle küfrettiren kurum.

- hükumetin kurum kurum kurulurken sattığı kurumlardan sadece biri.

sürç ü lisan eylediysek affola

edit: yanlış olan ne? bir ülkenin telekoma ne denli bağlı olduğunu anlatmak mı?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol