red light district

ankakusu
hollanda denince nedense ilk sorulan mekanlardir bu kirmizili, pembeli yerler. hollanda sartlarina göre büyük sayilabilecek bütün sehirlerde vardir bu mekanlardan.

amsterdam’daki bir hayli ünlüdür. de wallen ve rosse buurt diye de anilir. kisa bir süre önce oda sayisinin bir hayli azaltilacagi gündemdeydi sonra ne oldu haberim yok. amsterdam’daki disinda leeuwarden’daki de bir hayli ünlüdür. ama bunu hollandali olmayanlar bilmez pek.

neyse efendim abazan bir turistsiniz cepte fazla para yok... ne yaparsiniz?

makul fiyata yardimci olacak yardimseverler mutlaka bulacaksinizdir. bitter çikolata tenli kilolu, hakikaten onca kadinin içinde dönüp bakilmayacak kadar çirkin ve kilolu, kadinlar beklemediginiz fiyata, siz yanlarina yanasmasaniz dahi, isinizi halletmenizi saglayabileceklerini söylerer. utanmasalar yalvaracaklar beni sey et diye. bunun sebebi de müsterilerinin az olmasidir tabi. bu bir kenara... (ya birak bosver bu seçenegi. ucuzmus, mucuzus salla... yapacaksan adam gibi yap. bir kere yap, temiz yap. günahin bile raconu vardir.)

ikinci seçenek, her ne kadar dogu avrupa ülkelerinden gelenler daha fazla para isteseler bile, eger bulgar bir tane bulursaniz, türk olmaniz nedeniyle size kiyak yapabilirler. zaten bir, iki kelime türkçe konusur hepsi. tabi is bulgar birini bulmakta. sayet türk pezevenk var ise etrafta, bulgar bulmaniz zor olmayacaktir...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol