angelus

my son is father
ya sözlük formatını kavrayamamış yahut sözlük formatını kafasına göre yorumlamakta olan biri..
sizden baskasini ilgilendirmeyen subjektif entry başlığına yazdığım bir entryi sizden baskasini ilgilendirmeyen subjektif entry gerekçesiyle silmesi ya art niyettir yada komiklik yapmaya çalışmaktır..
sizden baskasini ilgilendirmeyen subjektif entry gibi sözlük formatıyla ilgili bir konu başlık haline getirilmişse oraya yazılacak herhangi bir şeyin subjektiflik içereceği de açıktır..
sizden baskasini ilgilendirmeyen subjektif entry gibi sınırları olmayan bir silme sebebi hakkında yorum yapmak da burada herhangi bir şekilde bulunan; yazan veya yazmayan herkesin hakkıdır.. şayet hakkı değildir, diyorsa kendisi yada kendisi gibiler bunu açıkça söylemeli.. işte böyle bir şey salya salyangoz sumuk. salyangozlara ayip lan... bu ülke, bu coğrafya böylesine analitik düşünme yetisine sahip çocukları yetiştirmiştir işte...

edit: sozluk formatını sikine gore yorumlamasındaki dileğimi ayrı bir entryde (kafasina göre sikinin daha çok çalışması üzerine bir aftermath yazısıydı) gerekceli olarak açıklasam da kendisi bu entryimi ’’göte girebilir’’ gerekçesiyle silme tercihinde bulunmuştur.. demek ki göte girebilitedeki kaygı sadece sözlüğün bekası için değilmiş.. kaldı ki sike sikle cevap vermek, kana kan dişe diş gibi ananelerimize bağlı kalmayı gerektirecek türden fiiliyatlardır..

edit: karşısında 3 yaşında biri varmış gibi yazmasını kesinlikle istemediğim bir kişidir, bu kişi.. bırakın küçük çocuklar; akil, mantik, bilgi, görgü zulmünü daha geç yaşta öğrensinler..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol