addicted to pain

wereyda
#620801

atp ’nin nickaltıma yazdığı $u sözüm ona ayar verme derdindeki majör tınılı minör sayıklamalarından sonra reaksiyon vermedim. nepotizm diyoruz buna konjonktürde: hısım-akraba-yakın arkada$ kayırmacılığı; çocukluktur dedim, ho$ gördüm. "atp senin nickaltına yardırmı$, cevap verirsin sen $imdi" diyenlere "umrum değil, takılsın" dedim ama bugün gördüm ki atp $övenizm kokan bir entry ile #651600
adımı ali biberon gibi bir dürrük ile aynı çerçevede kullanmı$, öyle layık görmü$. ego törpüm olmadığı için direkt söylüyorum: sözlüğe marjinal faydası negatif olan ziyan tiplemelerle ve kültür mantarı görünümlü közde yazarlarla diyaloğa girmeyen biriyim ve bu da benim elitizmim olsun sizin tabirinizle. "benlen poleniğine girme" anksiyetesindeki insanlara duyduğum saygıdan birazcık da siz nasiplenseniz fena mı olur ha? yoksa sözlük denen $u siber-alemde lpg tüpüne osuran tutumlu insan olmak mıdır tek yapıp yapabileceğiniz? bekaret kemeriyle eve geç gelen oğlunu döven baba gibi agresyonla mı yükleneyim illâ, ve popülist söylemlerinize kulaklarımı tıkayıp mastürbatif edimlerinizde, bukkakelerinizde yanınızda mı olayım? atp denen yazar bende öntanımlıdır ve değer paradoksuna tabidir. kendisi ne takip ettiğim bir yazar, ne de sözlük tarafından kendisine kanat monte edilen sinanhalaç’ın gidi$inin üzerine harap bitap olan bir dosttur.

velev ki tapaj hatası olarak addediyorum kendisinin sözlükteki varlığını. indepedence yanlı$lıkla "yazarlığın kabulünü ka$eleyen" o butona basmı$. ikinci nesil yazar ve gammaz atp, birazcık üslup lazım sana, yoksa adnan aybaba’la$mak rating getirmiyor oke?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol