crazy english summer

wereyda
outrospective albümünden bir faithless $ahaseri.

tatil $arkısıdır bu her $eyden evvel; kimi için cumalar, kimileri için bayramlar, teneffüsler, huzursuzluklardan sıyrılarak rutine dönü$mesini arzuladığınız bir zaman aralığı, bir ya$am kapsülü gibi.
odanın durağan havasına hükmeden bir melodinin, vokalin ötesiz sesiyle flört ettiği e$siz bir güzelliktir ki aurayı deği$tirip çakraları açar; acılı olana acı, mutlu olana mutluluk ve tutunma hissiyatı yüklemesi yaparaktan, ki$iliğin dehlizlerine sıkı$mı$ asi ruhu sondajlar. tatil $arkısıdır dedim ya, per$embeler de benim tatilimin ba$langıcı i$te.

ders programını o kadar kötü ayarlam$lar ki küfretmemek elde değil. "5 günün 4`ünde sabah 08:30`a ders koyan zihniyete kafam girsin" diyecek kadar agresyonla yüklenmi$im zati, uykusuzluk ve kafkaesk ba$ ağrıları ile amfiye giriyorum ve benden -muhtelemen de 5dk- önce derse girmi$ olan hocanın "yavrum ben size derse geç girmemek gerektiğini öğretecek miyim?" anlamına gelen bakı$larından gözlerimi kaçırarak bulduğum ilk koltuğa atıyorum kendimi. edip cansever`in yerçekimli karanfil`i yanımda, bari diyorum onu okuyayım. yakı$ıklılığıyla ün yapmı$ olmasına rağmen kifayetsiz muhterisliğe tanıdığımız bir arkada$ın soluğu yanımda almasına ve "baboli keyifler nasıl?" tandansına muadil gevelek lâflarına kulaklarımı tıkayıp mevcut süreyi adamakıllı ve mümkünse yalnız geçirmek için kıçımı arkada$a doğru dönüyorum. ha babam de babam derken ders bitiyor ama kendimle ya$adığım sinir harbi bitmiyor. "oturdum önüne uydurdum deliğine, bil bakalım bu nedir wereyda?" gibi gudik bir soru geliyor tam ben eve yollanmı$ken, i$te o ân, yeter ulan yeter, diyorum ve kendimi bu ibnelerin dünyasından soyutlayarak kendimi, dünyama, kendi hüznüme yatay geçi$ yapıyorum.

kahvenin suyunu koyduktan ve üzerimi deği$tirdikten sonra da playlisti hazır edip âyine ba$lıyorum. ilk $arkı, ikinci $arkı, üçüncü $arkı derken sıra crazy english summer`a geliyor ve i$te o ân kumandayı silah haline getirip "off" tu$una basıyor ve rahatlıyorum. (meraklısına: hâlâ çalmakta. hâlâ sinirliyim.)

ek: sinir sistemine etki etmiyormu$ bu $arkı. anladım.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol