yaran fıkralar

chimera
kızın teki mezuniyet balosuna gidecekmiş fakat içine ukde düşmüş gitmiş annesine sormuş..
anne ben baloya gidicemde erkeklerden korkuyorum çok sırnaşıyorlar bana demiş. anneside kızım güzelliğinle orda erkekleri büyülüyorsun bunlar olağan şeyler ama sana bir taktik vereyim bunu uygula erkekler senden uzak durur demiş anne. neymiş o anne demiş kız. annede eğer bir erkek sana sırnaşmaya başlarsa çocuğumuzun adı ne olsun diye sor demiş. kız tamam annecim demiş giyinmiş prensesler gibi kopmuş baloya.
masasında oturup içkisini yudumlarken bi tane delikanlı merhaba demiş kız da hemen çocuğumuzun adı ne olsun diye sormuş delikanlıya tabi korkmuş kaçmış delikanlı.
beş dakika sonra bi eleman daha yaklaşmış kıza çok güzelsiniz partiyi büyülüyorsunuz güzelliğinizle demiş. kızda teşekkür ederim çocuğumuzun adı ne olsun diye sormuş elemana eleman topuk tabi. bu taktikle 2-3 kişiyi daha uzaklaştırmış kendinden. derken gözlüklü bi eleman yaklaşmış kıza dans edermisiniz diye sormuş. kızda tabiki çocuğumuzun adı ne olsun diye sormuş. çocuk kızı dansa kaldırmış beraber romantik bir dans tam müzikle özdeşleşirken kız bir daha sormuş çocuğumuzun adı ne olsun diye eleman yine cevaplamamış gel biraz yürüyelim seninle demiş ok demiş kız.. birlikte sahil kenarında gezerlerken kız tekrar çocuğumuzun adı ne olsun diye sormuş eleman. gel oturalım demiş elemanım başlamış kızı öpmeye kız tekrar sormuş çocuğmuzun adı ne olsun diye bu sefer eleman soymaya başlamış kızı.. kız tabi gergin bi daha sormuş çocuğumuzun adı ne olsun diye eleman başlamış kızla sevişmeye kız zar zor nefes alıyormuş öpüşmeler yüzünden bir fırsat daha bulup tekrar sormuş çocuğumuzun adı ne olsun diye eleman bu sefer yatırmış kızı bir güzel becermiş.. ikiside rahatlamış eleman toparlanmış filan tam giderken kız tekrar sormuş çocuğumuzun adı ne olsun diye eleman prezervatifi almış eline başına bir güzel düğüm atmış ve kıza demişki -bunun içinden çıkabilirse david cooperfield olsun demiş..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol