okan bayulgen in ekşi sözlük hayranligi

independence
ki$inin uzerinde "oeaah yeter a.k. be!" dedirtebilecek kadar baydirici bir hayranliktir bu.zira hemen her hafta programlarinda bir $ekilde ek$i sozluk ismi anilmaktadir ve bu artik inanilmaz rahatsiz edici bir hal almi$tir.

en azindan benim icin.

ek$i sozluk’u tek ve diger sozlukleri yok saymasinin sebebinin tamamen ek$i sozluk kitlesinin kalabalikligina ve neredeyse gundem olu$turabilecek bir yaptirim gucune sahip olmalarina bagliyorum.oyle ya ek$i sozluk’te darbe oldu dendi uc gun gazetelerin anasayfalarina ta$indi.ek$i sozluk kesinlikle gundem olu$turabilecek bir kudrete sahip ve okan bayulgen bu yaptirim gucu yuksek kitleyi kar$isina almak istemiyor.buraya kadar tamam, anla$ilabilir.ama ya digerlerini yok saymasini nasil anlayabiliriz?

elbette ben kendi sozlugumu yani bilgi sozluk’u baz alarak konu$abilirim.sen 3 seneye yakin bir suredir binlerce insanin emek verdigi ve onbinlerce insanin okudugu bir bilgi sozluk’u yok sayarsan tekel zihniyetinin en onde bayrak tutan temsilcisi konumunda olmaz misin? galatasaray takiminin varligini bilen ve kabul eden birisinin(kiyaslamaya kalktigimizda) bir genclerbirligini bilmemesi mumkun mudur? bildigi halde yok farzetmesi hatta ismini bile anmaktan cekinmesi kabul edilebilir bir $ey midir?


okan bayulgen’in ek$i haricindeki diger sozlukleri yok saymasi ve isimlerinden bile bahsetmemesinin yegane sebebi ek$i sozluk kitlesini gucendirmekten korkmasi ve kendilerini tek & rakipsiz & her turlu internet sitesinden ustun gordugunu belirtme cabasindan ba$ka bir $ey degildir.

benim inancim tamamen bu yondedir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol