xerxes

independence
once kimi sozluk kullanicilari hakkinda houstondan kimi ki$ilere agza alinmayacak sozler sarfetti, bu konuda dur durak dinlemedi herkesle alakali igrenc kelimeler sarfetti, sesimi cikartmadim.

bunlarla yetinmedi yakin zaman icerisinde houston araciligi ile pek cok ki$iye "ben mod olacagim, sozlugu adam edecegim, bana destek olun" $eklinde yazilar yazdi hicbir $ey demedim.

bana bu konu ile alakali tek kelime etmeye cesaret edemezken spoiled’e modluk talebinde bulundu, talebi geri cevrilince "saygi duyarim" turu $eyler yazdi, yemedim ama gene de sesimi cikartmadim.

ta ki bugun irc ye gelip "bu ki$ileri neye dayanarak sectiniz" $eklinde hesap sormaya ba$layincaya kadar.mod olamamanin vermi$ oldugu hazimsizlik ile sadece spoiled ile aramizda bir sorun yaratabilmek adina benim sozluk icerisinde bulunan bayan yazarlara asildigimdan tutunda daha pek cok $eye varana kadar iftiralara ba$ladi.kendisini "bu iddialarini kanitlayamadigi takdirde sozlukten kaydinin silinecegi" $eklinde uyarmama ragmen hicbir kanit sunamamaksizin iftiralarina devam etti.

$imdi houston araciligi ile yazi$tigi ve kendisini aslinda $ahane bir insan gibi tanittigi ki$ilere sesleniyorum.

ayni hataya du$meyin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol