pedofili infaz etmek

zywiec
eğitim sistemimizde sosyal bilimlerin eksikliğini bir kere daha göstermiş başlıktır. hakkında kimse atıp tutmakta bir sakınca görmediğine göre en kısa zamanda böbrek hastalarına kolanın içine leblebi koyup içmelerini, yatırım yapacaklara yüklü miktarda uganda şilini almalarını, fabrika sahiplerine de makine mühendislerini işten çıkarıp yerine makineye iki üç vurabilecek vasıfsız eleman almalarını tavsiye etmeye başlıyorum.

bakın ne yapalım. çevresine karşı agresif davranışlar gösterebilen (gayet adam da öldürebilirler) şizofreni hastaları hakkında çözüm odaklı çalışmaları durdurup hepsini asalım. ama yarın kendi çocuğunuza şizofreni teşhisi koyulursa ağlayıp sızlamak yok, devlet bir hafta içerisinde alacak, en kısa zamanda gaz odalarında infaz edecek.

pedofili şu an için psikoloji, sosyoloji, genetik gibi disiplinlerin araştırma konusudur, bu disiplinlere emek vermiyorsanız eğer, eleştirebileceğiniz tek şey mevcut hukuk sisteminin işleyişi ile alakalı bozukluklardır. bundan sadece bir asır önce, bugün oral antibiyotik tedavisiyle çözülebilecek kadar basit hastalıklara sahip insanların tecrit adalarında nasıl ölüme terk edildiklerini unutmamak lazım.

edit: imla
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol