mantaradam

zotac
#1023041
her entrysinde ısrarla anlamadığından bahsediyor. evet farkındayım anlamanda bir sorun olduğunu.
pkk lının da eşi dostu çocuğu varsa lütfen bi zahmet bırakıp elindeki silahı siktirip gitsin onların yanına. işte ölmez o zaman.

pkk terör örgütünün ölümüne kesinlikle sıradan bir insan ölümü gibi bile bakmam ben. onların ölüsü leştir benim gözümde ve bu sınırlar içerisinde nefes almaları bile yanlıştır.
kaldı ki, madem anlamıyorum madem ikna edemiyorsun ki, imkansız, neden her entryden sonra apar topar cevap yazma sıkıntın var arkadaş senin? yazmak zorunda mısın? tekrarlıyorum işte ben sana, o düşünceye değil sen, senin gibi milyon tanesi gelse zerre duraklamaz bile duygularım. teröristin leşine hümanistlik yapacaksın, burada bir tane zotac’ın yazdıklarını hazmedemeyip patır patır cevap vermek için bir tarafını yırtacaksın. senin hümanistliğini yiyim ben.

ve diyorum ki, teröriste leş demek, tamamının ölmesini istemek ırkçılık ise, ben dünyanın en ırkçı insanıyım. ha bu fikrim ne zaman değişir biliyor musun?
1- pkk bu coğrafyadan siktirip gider, ama ölü ama diri.
2- ona hümanistlik besleyenler de artık canlı değildir yahut bu coğrafyada değildir.
işte o zaman ben sakinleşirim biraz.
ha hakaret kısmına gelince, daha zerresini görmedin, zira buranın kuralları müsade etmiyor. yoksa seninle üslubum bu olmazdı ve bundan utanmazdım da.

pkk terör örgütü ölmesin diyen organizma; ölmemeleri için tek sebep gitmeleridir.gitmiyorlarsa burada ölmeye mahkumdurlar ve onların ölümü leş diye adlandırılırken, bizimkiler şehit cenazesidir.

edit: bundan sonraki cevaplarımda sözlük kurallarını düşünmeyeceğim. pkk leşlerine yaptığın hümanistliği benim başlığım altında yapma!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol