ekşi sözlük

independence
kurumsalla$maya fazla bel bagladi yoneticileri.

ek$i fest adinda bir festival duzenliyorlar, tamam cok guzel ancak $oyle bir durum var. yakla$ik 15 gundur bir yazarlarinin annesi cok zor $artlar altinda ya$am mucadelesi veriyor. deliberte nickli yazarin annesinin her gun 0 rh+ kana ihtiyaci var. ek$i sozluk’te bu kani bulmak ve bu insani yeniden hayata baglamak cok basitti, eger bir insanin ya$ami ek$i fest kadar deger ta$isaydi. ek$i fest ba$ligi sol ust tarafa sabitlendi ancak deliberte’nin durumu ile alakali bir duyuru dahi yapilmadi. yazarlar kendi aralarinda deliberte icin seferber oldu ama olmadi, yetmedi ve deliberte’nin annesi bu sabah saat 05:30 sularinda vefat etti. bu kadar bilgi sahibi olmamin sebebi durumu yakinen takip etmemden kaynaklaniyor.

peki ne yapilabilirdi?

ek$i fest’e verilen onemin bir miktari bir insan hayati icin de verilebilirdi, alakali ba$lik sol frame’de sabitlenebilirdi. bir kez olsun duyurusu yapilabilirdi ve belki de deliberte’nin annesi bugun hayatta olabilirdi.

kurumsallik mi?

kurumsalliginizin amina koyayim ben.

peki biz ne yapardik boyle bir durumda?

ek$i sozluk kadar geni$ bir kitleye hitap etsek de etmesek de, kurumsal olsak da olmasak da, biz bu duyuru zimbirtisini her gun ama istisnasiz her gun ye$illendirirdik bir arkada$imiza yardim edebilmek adina.

yetinmezdik sol frame de alakali ba$ligi sabitler bir de ustune ba$lik dikkat ceksin diye renklendirirdik.

yetinmezdik bir de konuyu mail araciligi ile tum uyelerimize mutlaka bildirirdik. en sonunda bir de hastane bahcesinde kan vermek temali bir zirve duzenlerdik.

eger kurtarabilecegimiz bir hayat varsa, sozlugu tamamen bu konuya kanalize ederdik.

yine mi kurumsallik diyorsunuz?

sikeyim kurumsalliginizi.

deliberte ve benzeri yazarlar sayesinde kurumsalsiniz siz unutmayin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol