cip kullanan baş örtülü kadınlar

elma sekeriiii


$imdi $oyle bir $ey var, insanlarin hakki nereye gitti $eklinde bu olayi hafif biraz kinarlar sanki.olmamali yani boyle bir $ey, kapali bir kadin asla cipe binemez filan. olayi aciklamak icin bir bkz ile ba$lamak gerekirse:
(bkz: onlarin cipi bizi neden gerer)

eger bir iddia varsa bu kadinlar bu parayi nerden bulur da cherokee ya da hummer filan alirlar cinsinden, o iddiayi gayet de kanitlayan bir $eyler elde olmalidir.kimse yetimin hakki buraya gitti,israfa kacildi diyemez cunku paralarinin nerden geldigni bilmiyoruz.bilen varsa buyursun afi$e etsin o zaman, biz de evet bu kadinlar binmemeli diyelim.

diger bir konuya gelince, lailâ’dan cikmayan zengin züppelerinin altinda jaguar oldugunda ses cikarilmaz.neden? cunku modern ve zengin.para da b.k gibi. biner tabi.zihniyetler boyle i$liyor.nerden bilirsin ki o kapali hanimin parasi nerden gelir ve ne $ekilde parasini kullanir.

israf deniliyor ya,digerlerinin yaptigi nedir asfaltlari doyurmaktan ba$ka?

acik olan insan kalkip bir zekat verme ihtiyaci duymuyorken nedne bir hanim ba$ini kapatti diye illa ki dört dörtlük müslüman olmasi beklenir ki ondan? sen veriyor musun ki zekatini,doyuruyor musun aç insanin karnini da bunun bekciligini yapip israf diyebiliyorsun sormak isterim.


kimsenin bekçiligini yapmak bizlere dü$memi$tir. parasi vardir biner de gezer de.sen de cali$ sen de bin gez.tutan yok...
saygilar.


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol