bir sözlükte kazara taninmak

wereyda
olay tanınmaktan bağımsız aslında.
üslubunu tanıyorlar ve seni yazdıklarınla bağda$tırarak hakkında bir rol model yaratıyorlar, ardında da sıra ezmeye ya da yüceltmeye geliyor.

saçmalıklar i$te.

sanal ortamlarda popüler olmak o kadar önemli bir konuma getiriliyor ki ki$ide de ister istemez bir eziklik ya da göt kalkması durumu hasıl oluyor. bildiğini yazarsın ya da bilmediğini biliyormu$casına sunarsın, olay bu değil. gerçek bir salaksındır ya da yazmak konusunda yeterli ölçülere sahip değilsindir; üzerine bol gelir "yazarlık" sıfatı, beceremezsin, olay bu da değil.

ki$isel bir mastürbasyon olayıdır sözlükte yazmak. ba$kasına bir $ey aktarma derdi, tecimsel kaygısını ta$ımaz: senden bağımsız olarak birisi onu alır ve kullanır, öğrenir: budur! siber bir bo$altım sistemi, bir rahatlama aparatı, bir "ohh be" butonu i$te. önemsemiyorum hakkımda yazılıp çizilenleri, hiçbiri gerçeği mutlak anlamda kar$ılayacak kadar uzun ölçekli analizler sonucu yazılmadılar ve beni de komplike olarak açıklayacak argümanlar değiller. tanınmak, popülerliğe marjinal eklentilerde bulunmak adına herhangi bir uğra$ı içerisine girerek maskulen tavrımdan, gaz çıkararak televizyon seyretme alı$kanlığımdan feragat etmeyeceğim. di$ ipi kullanmayacağım ve $iiri seveceğim. siyasi fikirlerimde kutupla$malara gitmeyeceğim ve diğer deği$kenlerde aynen kalacaklar bende. membranım halen emrimde. umrumda değilsiniz. bunun için yazıyorum. sizi seviyorum.

yine de umrumda değilsiniz.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol